Demo Ratatouille op Marketplace verschenen

De demo van Ratatouille is met ingang van heden te vinden op de Marketplace van Xbox Live. Zoals te doen gebruikelijk is het weer een lijvig bestand wat er gedownload moet worden, namelijk een dikke zevenhonderd megabyte. De game is inmiddels uit, dus als je nog twijfelt weet je wat je te doen staat.

Ratatouille de game hoort bij de gelijknamige Disneyfilm, waarin rat Remy ervan droomt een chefkok te worden in Parijs. De game draait om het koken van culinaire meesterwerken, het ontwijken van gevaarlijke, vaak hongerige tegenstanders en het hoofd koel houden tijdens spitsuur in een restaurant. Ratatouille serveert je mini-games, kookwedstrijden en multiplayer.

  1.   
    FlameZ's avatar

    Had hem ff gedownload voor m’n klein broertje , zelf vind ik er niets aan :oops:.

  2.   
    Gold_Thunder's avatar

    $la$her schreef, "Had hem ff gedownload voor m’n klein broertje , zelf vind ik er niets aan :oops:."

    Jaja…dat zeggen ze allemaal. 😡 😛

  3.   
    bubelss's avatar

    dit is nouw jammer de 360 is een super console (heb um zelf ook) alleen komen mensen met deze demo daar word ik depresief van zulke dingen moeten ze gewoon achterwege laten.
    de 360 is een nextgen console en komen ze met zo’n demo aan zetten 😕 is snap dat niet 😛

  4.   
    Tom's avatar

    Denk je niet dat Microsoft met jou super console meerdere doelgroepen voor ogen had? Microsoft richt zich niet slechts op ‘echte’ gamers met de 360, ook kinderen krijgen zo hun games en kunnen ermee overweg. En wat is er nou zo moeilijk aan een kindergame eens in de zoveel tijd, jij hoeft hem toch niet te spelen, of wel soms?