Sony geeft geld terug aan ontevreden klanten PlayStation Store

Sommigen van de klassiekers op PlayStation Network werken niet geheel naar behoren, daarom heeft Sony besloten dat ontevreden klanten hun geld terug krijgen. Iedereen die Spyro 2: Gateway to Glimmer of MediEvil heeft gedownload via het PlayStation Network komt hiervoor in aanmerking.

Via email heeft Sony hen laten weten dat het volledige bedrag geretourneerd zal worden, waarna het spel van hun downloadlijst zal worden gehaald. Sony wilde het volgende hierover kwijt: “You will be aware from the description of the product on PlayStation Store that some variation in functionality from the original PSone version is to be anticipated. However there appear to be more significant technical issues.”

Over Crash Bandicoot 2, die ook van de downloadlijst werd gehaald, is nog niets bekend. We horen hier ongetwijfeld nog meer over in de toekomst.

  1.   
    prof_111's avatar

    Sony heeft een veel betere klanten service dan Microsoft

  2.   
    Mick.W's avatar

    De klanten service van microsoft is ook heel erg goed. Volgens mij heb je nog nooit hun geraadpleegt. Dus zeg niks als je er geen verstand van hebt.

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Kom op zeg! het gaat hier over psone spellen. Ik snap zoieso niet waarom ze die op de ps3 hebben gezet. 😳

  4.   
    GraveDevil's avatar

    ps3 gek schreef, "Kom op zeg! het gaat hier over psone spellen. Ik snap zoieso niet waarom ze die op de ps3 hebben gezet. 😳 "

    Mischien zaten ze om geld verlegen en koste dat stukje op het PSN (of weet ikveel waar je dat van download) niet zo gek veel en hadden ze verwacht dat het meer zou opleveren dan dat ze zouden verliezen?

  5.   
    Mick.W's avatar

    GraveDevil schreef, "

    ”ps3 gek” schreef, "Kom op zeg! het gaat hier over psone spellen. Ik snap zoieso niet waarom ze die op de ps3 hebben gezet. 😳 "

    Mischien zaten ze om geld verlegen en koste dat stukje op het PSN (of weet ikveel waar je dat van download) niet zo gek veel en hadden ze verwacht dat het meer zou opleveren dan dat ze zouden verliezen?"

    En als mensen die kopen en behoefte daar aan hebben dan maakt dat toch niet uit.