Halo 3 in Noord-Amerika al meer dan één miljoen keer besteld

Halo 3 is as we speak alleen in Noord-Amerika al meer dan één miljoen keer gepre-orderd. Volgens Microsoft is dit een recordaantal.

Microsoft heeft bovendien bekend gemaakt dat de Legendary Edition zo populair is, dat men verwacht dat de versies zijn uitverkocht op de lanceringdatum. De Legendary Edition kost 130$ en is daarmee de duurste van de drie edities.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Over de wapens is ook al het een en ander losgelaten. De Brutes zullen voorzien zijn van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen zal zeer moeilijk te beheersen zijn, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 zal natuurlijk een lading nieuwe maps bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer zal de ‘Mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox 360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal op 26 september uitgebracht worden voor de Xbox 360.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  Op de een of andere manier is de ownage redactie tog ietsie sneller dan jullie met nieuws berichten (tis wel alleen vandaag merk ik)

  Dit wordt wel vet als 1 miljoen amerikanen t hebben dan zal het wel druk zijn op multiplayer.

 2.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  wat bevat het legendary pakket game +?

 3.   
  sparten117's avatar

  😮 lekker veel en hij is nog niet eens uit.

 4.   
  Neolite's avatar

  meer als 1 miljoen pre-orders 😮 dat is echt niet weinig. en die twee duurdere versies zorgen alleen maar voor meer geld bij microsoft 8)

 5.   
  Warboy's avatar

  ”battlefiel31″ schreef, "wat bevat het legendary pakket game +?"

  dat gaat net weer iets verder dan special edition.
  http://www.gamestop.com/product.asp?cookie%5Ftest=1&product_id=200242

 6.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  zat er bij halo 2 ook al niet zon helm en dat andere ding?

 7.   
  Koen45's avatar

  Owned! 1mil games hier pwnt halo 3 helemaal mee cod4 is owned 🙂 😛