Demo Stranglehold uitgebracht op Xbox Live

Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat er een demo van Stranglehold uitgebracht zal worden op 8 augustus en guess what: hij staat nu online!

De forse demo is 1,28 GB groot en laat je de knallende actie beleven in één speelbaar level, te weten een sfeervolle marktplaats in Hong Kong.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 7 september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  dr-salvador's avatar

  stranglehold lijkt me wel een vet spl een soort max payne maar dan 20 keer sneller dat digg ik wel

 2.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  moet hem eens gaan downloaden kijken of het wat is

 3.   
  Ika Q's avatar

  dr-salvador schreef, "stranglehold lijkt me wel een vet spl een soort max payne maar dan 20 keer sneller dat digg ik wel"

  Ziet er idd beetje max payne uit, maar dan aan steroids. 😆

 4.   
  anakin783's avatar

  komt de ps3 demo mrgn bij de update van het PSN

 5.   
  Urkie's avatar

  grote kans maar dan niet in de EU store die line up is al bekend gemaakt voor deze week maar ik denk wel in de us store

 6.   
  Ruudjee's avatar

  ‘k Ga ‘m meteen downloaden!
  Jullie horen wel hoe die is!

 7.   
  GraveDevil's avatar

  Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat er een demo van Stranglehold uitgebracht zal worden en onlangs heeft men de definitieve datum onthuld: 8 augustus.

  Het betreft een demo voor de PC en Xbox 360, over een demo-versie voor de PlayStation 3 werd niets gemeld nog. Een reden hiervoor is niet gegeven, dus het blijft speculeren of dit wellicht betekent dat de uiteindelijk PS3 versie misschien vertraagd is of dat men wellicht gewoon geen tijd had om een PS3-demo op tijd af te hebben

  Wanneer komt de pc demo dan? ook nog vandaag?

 8.   
  ChielB's avatar

  Zo staat het wel in de planning, maar natuurlijk kan alles zomaar nog iets verschuiven. Wellicht dat deze later vandaag nog online gegooid wordt. 8)

 9.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  dit is vreemd ik kan nu geen demo’s downloaden van live krijg een erorrrr in nl en ook in us

  edit: op me hdd staat stranglehold op 1,3gig

 10.   
  Mick.W's avatar

  Deze demo is vet. Het lollige is dat je deze vaker dan 1 keer gaat spelen omdat (als je medium) hebt uitgespeeld krijg je hard en een nieuwe move. Als je hard hebt uitgespeeld krijg je hard-boiled (super hard zeg maar) en weer een extra move. Het ziet er goed uit en het speelt ook wel lekker. 8)

 11.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Mick.W schreef, "Deze demo is vet. Het lollige is dat je deze vaker dan 1 keer gaat spelen omdat (als je medium) hebt uitgespeeld krijg je hard en een nieuwe move. Als je hard hebt uitgespeeld krijg je hard-boiled (super hard zeg maar) en weer een extra move. Het ziet er goed uit en het speelt ook wel lekker. 8) "

  vindt ik ook en dat matrix langzamere tijd is ook vet

 12.   
  Ruudjee's avatar

  Is zeker een leuke game! Kwalitatief niet echt hoogstaand, maar toch zéker een die je moet spelen!

 13.   
  GraveDevil's avatar

  ”battlefiel31″ schreef, "

  vindt ik ook en dat matrix langzamere tijd is ook vet"

  ook wel Bullet-time genaamd… 😛