Grafische toestanden in trailer Madden NFL 08

Hoewel wij als Nederlanders er meestal vrij weinig van snappen, is Madden NFL één van de meest gespeelde games in Amerika. Uitgebreide tactieken en snelle runs zijn steeds weer de basis voor deze stevige sportgame. In de onderstaande trailer wordt er uitleg gegeven over de grafische aspecten van de game.

Waar wij hier in Europa elk jaar helemaal uit ons dak gaan voor een nieuwe FIFA of Pro Evolution Soccer, is het in de Verenigde Staten de gameserie Madden NFL die elk jaar de sportfans bezighoudt. Wij vinden dat football dan ook maar een vage bedoeling, maar desondanks verschijnt hier wel elk jaar een Madden NFL-deel. In editie 2008 zijn natuurlijk alle teams, stadions, spelers en speelschema’s weer geupdate en kun je weer los gaan op de Career mode en de verbeterde online mode. Vernieuwingen zijn vaak beperkt, het zijn de updates waarvoor men sportspellen blijft kopen. Bij Madden NFL 08 is dit niet anders; gewoon weer lekker footballen en de Super Bowl winnen.

Madden NFL 08 zal op 24 augustus 2007 verschijnen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS en PSP.

 1.   
  Tom's avatar

  Sportgames zijn niks voor mij, Madden al helemaal niet. Wie in onsch kouder kikkerlandje koopt dit spel wel?

 2.   
  ChielB's avatar

  Moi! En heerlijk de Super Bowl finale kijken en over tactieken nadenken. Nog niet zo fanatiek als voetbal, dat merk je hier ook aan de verkoopcijfers, maar ik vind het toch een leuke afwisseling.

 3.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik moet nog steeds een demo speelen maar of dat madden was weet ik niet. u.s marketplace staats ie d8 ik er al(de demo)
  edit* het was all pro footbal 😛

 4.   
  TheDude's avatar

  Bruut, NFL spreekt me altijd al aan en de laatste paar games waren erg goed. 8)