Ren je rot voor een touchdown op nieuwe screens Madden NFL 08

Hoewel wij als Nederlands er meestal vrij weinig van snappen, is Madden NFL één van de meest gespeelde games in Amerika. Uitgebreide tactieken en snelle runs zijn steeds weer de basis voor deze stevige sportgame. Vandaag krijgen we weer een nieuwe serie screens te zien, waarop geknokt wordt voor elke yard van het veld…

Waar wij hier in Europa elk jaar helemaal uit ons dak gaan voor een nieuwe FIFA of Pro Evolution Soccer, is het in de Verenigde Staten de gameserie Madden NFL die elk jaar de sportfans bezighoudt. Wij vinden dat football dan ook maar een vage bedoeling, maar desondanks verschijnt hier wel elk jaar een Madden NFL-deel.
In editie 2008 zijn natuurlijk alle teams, stadions, spelers en speelschema’s weer geupdate en kun je weer los gaan op de Career mode en de verbeterde online mode. Vernieuwingen zijn vaak beperkt, het zijn de updates waarvoor men sportspellen blijft kopen. Bij Madden NFL 08 is dit niet anders; gewoon weer lekker footballen en de Super Bowl winnen.

[SCREENSHOTS]

Madden NFL 08 moet hier op 24 augustus 2007 verschijnen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS en PSP.

  1.   
    TheDude's avatar

    Toch jammer dat het hier minder aanslaat, want de Madden games zijn altijd wel erg goed. Lekker veel mogelijke tactieken en strijd, beter dan een potje voetbal. 🙂

  2.   
    The Illusionist's avatar

    Ik vind ’t maar een vaag spel altijd, geef maar een klassiek potje voetbal!

  3.   
    Tom's avatar

    ReFlex speelde toch rugby?
    Ik zie mezelf niet in zo’n schoudervullingpak rondlopen, laat staan dat ik erin game. 😛