Unreal Tournament III ondersteunt muis en toetsenbord

Mark Rein, vice president van Epic Games, heeft bevestigd dat Unreal Tournament III ook op de PlayStation 3 speelbaar is met muis en toetsenbord. Dat verklaarde hij op het officiële forum van Unreal Tournament III.

Om het spel eerlijk te houden zal er een balans moeten worden gevonden voor spelers met controller aan de ene kant en muis/toetsenbord-spelers aan de andere kant. Steve Polge, lead designer voor Epic, zegt hier alle vertrouwen in te hebben.

Daarnaast zegt Rein dat de speler vooraf kan kiezen of hij mee wil doen aan een game met zowel controller als muis/toetsenbord, of niet. Op deze manier hoeft de conservatieve gamer dus geen hinder te vinden van muis-gamers.


Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III staat gepland voor november en zal dan verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De Xbox 360-versie verschijnt ergens in 2008.

Meer Unreal Tournament

29/4/2000Unreal Tournament 6
 1.   
  martyntjee's avatar

  het heeft hier niks eme te amken maarja
  wete iemand of je Guild wars night fall ook zonder guildwars kan spele of dat je hem moet hebbe alvast bedankt 😳

 2.   
  Ika Q's avatar

  martyntjee schreef, "het heeft hier niks eme te amken maarja
  wete iemand of je Guild wars night fall ook zonder guildwars kan spele of dat je hem moet hebbe alvast bedankt 😳 "

  Is een stand-alone game. Voor Nightfall heb je dus geen andere delen voor nodig. Voor Eyes of the North weer wel, er is ook eem forum wat je dit ook kan posten 😆

 3.   
  martyntjee's avatar

  owww oke 😮 en alsnog bedankt 😀

 4.   
  Chielh's avatar

  een retevette game wordt dit… Ik kan er niks anders van maken 😀

 5.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  als ik een ps3 zou hebben zou ik eerst een bureau kopen om die toetsenbord en muis op te zetten,want op een stoel met een toetsenbord en muis op je schoot zitten lijkt me ook geen goed idee 🙄

 6.   
  RPG-Ridder's avatar

  Wat een uitspraak van Battlefiel31! 😉