Wii-workout in sportschool gespot

Die Wii is een regelrechte hit gebleken: op een aantal hardcore types na zijn de gamers positief over het apparaat en haar aparte besturing. Zelfs ouderen zien de console wel zitten. De beweging die de WiiMote met zich meebrengt wordt door een aantal spelers als erg positief ervaren: ze zweren bij een workout met o.a. Wii Sports.

Nathan Mellalieu viel het ook op toen hij enkele kinderen had zien Wii’en: ze hadden lol en ze zweetten. Nathan is de eigenaar van een sportschool in Canada en zag dan ook een gouden kans: hij zette een Wii neer in een grote ruimte met een groot projectorscherm en maakt er een Wii Workoutstation van. Volgens hem is een potje boxen, tennis of bowlen in Wii Sports gelijk aan een goede wandeling, die 75 tot 125 calorieën kan verbranden.

Consoles op sportscholen zijn niet nieuw: eerder werden er al PlayStations en Xboxen in de buurt van fitnessapparaten geplaatst om de jeugd te lokken.

 1.   
  martyntjee's avatar

  muwhahah laat ze dat is ff doen in Nl dan ghaa ik is ff nara de sport school 😆 8)

 2.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  martyntjee schreef, "muwhahah laat ze dat is ff doen in Nl dan ghaa ik is ff nara de sport school 😆 8) "

  moet je wel lid worden he dat kost toch ook euro´s he 😛

 3.   
  Gulzt's avatar

  Tot mensen uitvinden dat ze het ding ook zelf kunnen kopen en dan niet meer naar de sportschool hoeven 😉

 4.   
  claafie's avatar

  rofl grappig idee 🙂

 5.   
  Tommy6769's avatar

  ik ga liever naar de echte sportschool, de sportschool doe je meer dan in het rond te hupsen met een afstandsbediening..