Beelden van de video-editor van Tony Hawk’s Proving Ground

In een nieuwe video van Tony Hawk’s Proving Ground, die vandaag is verschenen, krijgen we meer informatie over de nieuwe video editor die de game zal bevatten. Sponsoren zullen zoeken naar toffe video’s en zaak is dan ook om boven de rest uit te steken.

De video’s zijn maximaal twee minuten lang en er kunnen maximaal 20 clips in. De camerahoek kan achteraf vanaf elk punt worden gekozen, bewegend of vanaf een statief. Het is zelfs mogelijk om tricks real time vast te leggen, waarmee je dus het veelgebruikte effect kunt creeëren alsof je op een skateboard achter de skater.

Met informatie hierover, vind je in de video hieronder.

Tony Hawk’s Proving Ground zal nieuwe Nail-the-Trick modi bevatten, die we al kennen uit Tony Hawk’s Project 8, meer skater classes, een video-editor om je vetste stunts nog vetter te maken en een vernieuwde multiplayermode. De keuze bestaat deze keer wederom uit diverse pro-skaters, maar ze zijn onderverdeeld in drie klassen, de Career, de Rigger en de Hardcore skaters. Bij de Career skaters is de carrière het belangrijkst, terwijl de Hardcore skaters meer voor zichzelf skaten. De Rigger skaters zijn weer in het voordeel omdat ze gebruik kunnen maken van allerlei objecten uit de game om zo allerlei tricks te doen.

Alles draait in Tony Hawk’s Proving Ground om keuzes. De gevolgen hiervan hebben invloed op het uiterlijk van de skater, zijn vaardigheden en het verhaal van de game.

Klik hier voor de HD-trailer.

Eind van het jaar verschijnt Proving Ground in de winkel voor Wii, DS, PS2, PS3 en Xbox 360.

  1.   
    Lasso's avatar

    Leek wel alsof ik een flits van de Philadelphia map zag.

  2.   
    Scuderia's avatar

    Ziet er goed uit. Wordt het weer wat met Tony Hawk? Ik denk het wel.. Met die video editor is wel gaaf! En de tricks zijn veel soepeler! Wel erg snel trouwens. Ben benieuwd 🙂 !

  3.   
    patrick123's avatar

    ou ziet er wel goed uit….. maar komt hij later ook voor de pc 🙄

  4.   
    Scuderia's avatar

    ”patrick123″ schreef, "ou ziet er wel goed uit….. maar komt hij later ook voor de pc 🙄 "

    Weet het niet. De meeste games komen wel op de Pc uit, maar de bestuuring is nogal moelijk op een toetsenbord 😉 .

  5.   
    claafie's avatar

    leuk dat je nu een redelijk uitgebreide editor hebt

  6.   
    poestie's avatar

    Hmm, ziet er niet slecht uit maar de tricks zijn niet zo goed gelukt … Het lijkt alsof hij gewoon springt en het skateboard blijft aan zijn voeten hangen, ook bij andere tricks lijkt het dat hij gewoon opspringt en het skateboard maakt wat flips … 🙄 😮