Xbox Live voorzien van demo Tony Hawk’s Proving Ground

Eerder deze maand was het al aangekondigd en vandaag is het dan eindelijk zover: de demo van Tony Hawk’s Proving Ground staat op Xbox Live. De demo is ruim 1GB groot en laat je alvast even kennismaken met deze nieuwe Tony Hawk-game. En natuurlijk kan je nu ook een vroege vergelijking maken tussen deze game en Skate, die straks de strijd met elkaar aan zullen gaan.


Tony Hawk’s Proving Ground zal nieuwe Nail-the-Trick modi bevatten, die we al kennen uit Tony Hawk’s Project 8, meer skater classes, een video-editor om je vetste stunts nog vetter te maken en een vernieuwde multiplayermode. De keuze bestaat deze keer wederom uit diverse pro-skaters, maar ze zijn onderverdeeld in drie klassen, de Career, de Rigger en de Hardcore skaters. Bij de Career skaters is de carrière het belangrijkst, terwijl de Hardcore skaters meer voor zichzelf skaten. De Rigger skaters zijn weer in het voordeel omdat ze gebruik kunnen maken van allerlei objecten uit de game om zo allerlei tricks te doen.

Tony Hawk’s Proving Ground is vanaf 10 oktober verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 en Nintendo DS.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    waarom komt alles zo laat op PSN ?! eerst de skate demo die nu nog niet te downloaden is en nu ook nog geen Tony. 😡

  2.   
    Gold_Thunder's avatar

    wouw vet gaak nu proberen

  3.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Skate gaat deze ronde royaal winnen! 😉 Nja.. eigelijk hoeft THPG het nog niet eens meer te proberen 🙄

  4.   
    nintendo freak's avatar

    nou, de wii gamers hebben niet zoveel te kiezen dus die moeten het wel doen met TH: PG 😉

  5.   
    Wouter's avatar

    Ah, mooi, dan kan ik die vergelijken met skate..

  6.   
    Mandamo's avatar

    Omg wat is ie slecht! :O Voelt helemaal niet natuurlijk aan enzo! 😮

  7.   
    Gold_Thunder's avatar

    Jammer, de vorige delen waren ietje beter. Maar toch vind ik dit leuker als skate. 😛 De sfeer staat me helemaal aan en het is echt vet dat je overal aanpassingen in het lvl kan maken.

  8.   
    Cirdan's avatar

    PS3 gek, ik voel het ook:P:wink: