Nieuwe gameplay beelden en interview met producer Tabula Rasa

De MMORPG Tabula Rasa heeft zich nog niet heel veel laten zien, maar vandaag komt daar eindelijk verandering in. Ontwikkelaar Destination Games is zeer hoopvol over dit ambitieuze project en de eerste reacties van enkele gelukkigen die al een proefsessie hebben gespeeld zijn erg lovend.

We zullen nog even geduld moeten hebben totdat de game in de winkelrekken zal liggen, maar tot die tijd mogen we ons vermaken met een verse trailer. Hierin komt de executive producer van Tabula Rasa, Richard Garriott, aan het woord om diverse aspecten van de game te bespreken.

Tabula Rasa is een massively multiplayer online actiegame en plaatst je midden in een epische, intergalactische oorlog. De inzet van de oorlog is het mystieke Logos, bijzondere tekens die in een speciale combinatie spreuken vormen waarmee extreme krachten losgelaten kunnen worden. Aan de ene kant van de oorlog strijden de Bane, een alien ras dat de Logos wil gebruiken om andere beschavingen te onderdrukken. Aan de andere kant vechten de Allied Free Sentients (AFS) om de Logos veilig te stellen en de Bane te stoppen.

Als speler duik je midden in deze heftige oorlog als een soldaat van de AFS. Voorzien van diverse futuristische wapens, krachtige explosieven en de krachten van de Logos moet je de vijand zien te stoppen en het universum weer bevrijden. Gebruik je stealth, slimheid en andere skills om winnend uit de oorlog te komen. Strijd in Player versus Player-gevechten of voeg je bij een clan om in heftige clan wars uit te vechten en in je eentje punten voor jouw clan te verdienen.

Tabula Rasa zal in de loop van dit jaar verschijnen voor de PC.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Hmm.. in mijn ogen niks speciaals, gezien wat ze onthuld hebben.

  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Lijkt me wel leuk om te spelen. Of het nou een must game word dat weet ik niet. Ik denk van niet.

  3.   
    claafie's avatar

    Denk niet dat deze game tegen de andere vele top games opkan

  4.   
    firro's avatar

    LoL .. kijk die producers xD hij denkt dat hij in space zit ๐Ÿ˜›

    BTW TRAILER ZUIGT.. LIJKT OP EEN PSONE SPELxD

  5.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    firro schreef, "LoL .. kijk die producers xD hij denkt dat hij in space zit ๐Ÿ˜›

    BTW TRAILER ZUIGT.. LIJKT OP EEN PSONE SPELxD"

    cker nooit een ps2 gespeeld?

  6.   
    TheDude's avatar

    Mensen, MMORPG…daar kan je gewoon nog geen Crysis-graphics van verwachten. En dit oogt sowieso toch wel een stuk strakker dan een World of Warcraft of een Lord of the Rings Online. Als MMO ziet het er toch degelijk uit.

    En ja, die producer is wel een extreme leipo. ๐Ÿ˜†

  7.   
    patrick123's avatar

    het is wel een drukke game ๐Ÿ™