Tabula Rasa krijgt vandaag spectaculair einde

Zoals aangekondigd zullen de servers van de futuristische MMO Tabula Rasa vandaag sluiten. Dit zal echter niet zonder slag of stoot gaan: er zal namelijk, geheel in stijl, een apocalyps plaatsvinden waarbij er grote groepen aliens via een net ontdekte wormhole zullen verschijnen. Alle spelers worden opgeroepen om zich te mengen in dit afscheid van Tabula Rasa

    We request that all military personnel begin fortifying defenses at every AFS base in preparation for a massive Bane assault. If enemy troop movements are as large as we fear, and the Neph are truly prepared to lead all out war against us, this may be our last stand. Penumbra has been informed of the situation and is standing by on the use of their last resort weapon. We can not afford to be complacent or uncertain, but if it is truly our destiny to be destroyed, we are taking them all with us.

Speelde je al Tabula Rasa voor 21 november 2008 en betaalde je ervoor tot en met deze datum, dan krijg je een paar extraatjes als tegemoetkoming vanwege het sluiten van de servers van deze MMO.

    * 3 free months of City of Heroes including digital client
    * 3 free months of Lineage II including digital client
    * Aion beta access (coming soon)
    * Aion pre-order access (available in 2009)
    * 1 free month of Aion including digital client (available in 2009)

Tabula Rasa is een massively multiplayer online actiegame en plaatst je midden in een epische, intergalactische oorlog. De inzet van de oorlog is het mystieke Logos, bijzondere tekens die in een speciale combinatie spreuken vormen waarmee extreme krachten losgelaten kunnen worden. Aan de ene kant van de oorlog strijden de Bane, een alien ras dat de Logos wil gebruiken om andere beschavingen te onderdrukken. Aan de andere kant vechten de Allied Free Sentients (AFS) om de Logos veilig te stellen en de Bane te stoppen.

Als speler duik je midden in deze heftige oorlog als een soldaat van de AFS. Voorzien van diverse futuristische wapens, krachtige explosieven en de krachten van de Logos moet je de vijand zien te stoppen en het universum weer bevrijden. Gebruik je stealth, slimheid en andere skills om winnend uit de oorlog te komen. Strijd in Player versus Player-gevechten of voeg je bij een clan om in heftige clan wars uit te vechten en in je eentje punten voor jouw clan te verdienen.

Tabula Rasa is eind 2007 verschenen voor de PC. De servers van het spel zullen vandaag dicht gaan.

  1.   
    Deadstriker's avatar

    Ik wil er wel bij zijn. ๐Ÿ˜†

  2.   
    jacobdb's avatar

    teminste wel leuk gedaan voor de mensen die dit dit spelen, inplaats van klik stekker eruit. toch jammer dat ie weg is

  3.   
    Babostainer's avatar

    het is een van de weinige MMORPG zonder orcs en elfen, en het moet toch weer sluiten. want k begon al die orcs en elfen stilaan moe te worden in die MMORPG

  4.   
    MauriceV's avatar

    Dit is nou echt een leuk idee voor de spelers ๐Ÿ˜†

  5.   
    mitchelltje9's avatar

    lol waarom staat er plaatje van dead space ๐Ÿ˜›

  6.   
    gamers-4-life's avatar

    ”mitchelltje9″ schreef, "lol waarom staat er plaatje van dead space ๐Ÿ˜› "

    hahaha ja ๐Ÿ˜›

  7.   
    NightHawk's avatar

    Wel nog leuk gedaan van de makers… en uuh, ja, waarom staat er een fotootje van dead space? ๐Ÿ™„

  8.   
    jacobdb's avatar

    huh stond er in de ochtend echt nog niet hoor ๐Ÿ˜†

  9.   
    Serg1337's avatar

    ben ik blind ofzo?… ๐Ÿ˜• ik zie geen dead space plaatje… ๐Ÿ˜•

  10.   
    Thazero's avatar

    ”Serg-117″ schreef, "ben ik blind ofzo?… ๐Ÿ˜• ik zie geen dead space plaatje… ๐Ÿ˜• "

    Toen straks stond er een plaatje van Dead Space bij, ze hebben dat nu veranderd in een plaatje van Tabula Rasa:wink: Foutjes kunnen gebeuren.

  11.   
    Serg1337's avatar

    ow ok ๐Ÿ˜›

  12.   
    Thazero's avatar

    Lijkt me wel vet, maar ik zou er gwn een dikke nuke op gooien! ๐Ÿ˜›

  13.   
    Aruen's avatar

    Denk dat het een mooi einde geweest is, zonde dat ik het niet eerder kende want het klonk best leuk ๐Ÿ˜ฎ Naja, zullen vast nog wel andere mmorpgs komen die erop lijken. Denk niet dat mensen daar ooit mee op zullen houden ๐Ÿ™‚ Jammer dat die weg is, maar wel een mooi verzonnen einde.