Owen vergezelt Cristiano Ronaldo op de cover van Pro Evolution Soccer 2008

Konami heeft bevestigd dat Michael Owen naast Cristiano Ronaldo op de cover komt van Pro Evolution Soccer 2008. Het veilig stellen van Owen is volgens Jon Murphy, de grote man achter Pro Evolution Soccer, een grote aanwinst. Owen voelt zich vereerd om een deel uit te maken van de nieuwste Pro Evolution Soccer. Volgens hem is PES een fantastische game en de enige keuze die je hebt als footie-fan.

Verder zullen verdedigers meer gaan samenwerken om aanvallende spelers tegen te houden, door bijvoorbeeld ruimtes beter te dichten en het afblokken van aanvallen. Daarnaast zal de passing en balcontrole verbeterd worden, waarbij Konami meldde dat ‘close control’ van de bal ook flink aangepakt wordt. Het dribbelen met de bal en andere subtiele bewegingen zullen eveneens geoptimaliseerd worden. Ten slotte worden de spelhervattingen aangepast, waarbij je straks volledige controle krijgt over het ‘muurtje’ dat je wilt gebruiken en ook offensieve spelhervattingen zullen meer mogelijkheden krijgen.

Niet geheel verrassend zal Konami de game op de Xbox 360 en PlayStation 3 grafisch ook een extra impuls geven, met volledige gezichtsanimaties en nog meer realisme in de beweging van de kleding als spelers over het veld rennen. Een eerste impressie krijgen we alvast van de eerste screens die zijn uitgebracht.

Pro Evolution Soccer 2008 wordt momenteel ontwikkeld voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS en zal ergens in de herfst van dit jaar in Europa uitgebracht worden.

  1.   
    paramara's avatar

    oeew, daar zal ea blij mee zijn, met dit soort uitspraken!

  2.   
    Tommy6769's avatar

    mij boeit het persoonlijk geen ruk wie er op de cover staat? Kan me alleen voorstellen dat jonge gastjes dat interessant vinden.. 😕

  3.   
    shadowlink88's avatar

    tog niet xeer een voetbal spel ze veranderen 1 klein dingetje en dan noemen mensen het de beste voetbal spel ooit wat een crap 😡

  4.   
    blackhawk1's avatar

    ik hoop dat het mooie grafix heeft

  5.   
    patrick123's avatar

    nou wat belang rijk / dus niet 😆