Demo Juiced 2: Hot Import Nights scheurt naar Xbox Live

Juiced had ooit een Need for Speed: Underground-killer moeten worden, maar dankzij het lange uitstellen van de game, het overlijden van uitgever Acclaim en een spel vol met bugs werd deze doelstelling bij lange na niet gehaald. Met goede hoop en een nieuwe uitgever gooit men zich bij Juice Games weer in de strijd met het tweede deel, Hot Import Nights.

Om zelf eens te gaan ontdekken of dit tweede deel het wachten waard is geweest, is er sinds kort een demo op Xbox Live te vinden. In deze singleplayer demo kan je enkele racemodi gaan uitproberen, zoals Drift, Race en de Bet-and-Mod modus.Tijd om de straten weer onveilig te maken!

Juiced 2: Hot Import Nights is het tweede deel in deze raceserie, waarin het vooral om tunen en straatracen gaat. De subtitel Hot Import Nights slaat daarbij niet op hete nachten met geimporteerde Oost-Europese dames, maar snelle onderdelen uit Japan die nu gemonteerd zijn onder deze racemonsters de straten onveilig maken. Alhoewel, het vrouwelijk schoon is nou ook weer niet echt karig vertegenwoordigd in dit spel.

Verder barst ook dit tweede deel weer van de licenties en het kan niet anders of Juiced moet een zeer complete game worden, bijna 60 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.

Juiced 2: Hot Import Nights moet in september gaan verschijnen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en PSP.

 1.   
  Scuderia's avatar

  Hmm Zal wel weer niks wqorden. Vondt Juiced 2 al niks.

 2.   
  TheDude's avatar

  Denk dat we al te verwend zijn met Colin McRae, Full Auto en Forza… 🙂

 3.   
  Ariose's avatar

  Ik vond er niet veel aan. Het delft op zobeetje alle vlakken het onderspit tegenover: Forza 2, Dirt enz. 🙄

 4.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  nee ik download liever the darkness demo

 5.   
  FableFreak's avatar

  hoef hem nie vond juiced ook nie veel aan

 6.   
  HardCoreGamerâ„¢'s avatar

  ps3 demo? 😥 😥 😥

 7.   
  patrick123's avatar

  cool weer een race spel 😀

 8.   
  jungler's avatar

  de vorige games waren nix maar ik denk da de makers da nu ook wel weten hopelijk is het nu wa beter 😳

 9.   
  bubelss's avatar

  naja dat hoeven ze niet te doen want helpt togh niet het is niet een nfs titel