Ook PSN-demo voor Juiced 2: Hot Import Nights

Vanaf heden is er op het PlayStation Netwerk een demo te vinden van Juiced 2. De PC-demo was al eventjes uit maar ook PlayStation 3 bezitters kunnen nu hun hart ophalen met de demo die zowel online als offline speelbaar is. De demo geeft een preview van de tracks op League 5. Tracks omvatten Rome Gladiator’s Shadow en Sydney de Phantom Drivable auto’s zullen zijn Nissan 350Z, BMW M3, Holden Monaro en de Saleen Mustang. Deze voertuigen kunnen ook aangepast worden.

Juiced 2: Hot Import Nights is het tweede deel in deze raceserie, waarin het vooral om tunen en straatracen gaat. De subtitel Hot Import Nights slaat daarbij niet op hete nachten met geimporteerde Oost-Europese dames, maar snelle onderdelen uit Japan die nu gemonteerd zijn onder deze racemonsters de straten onveilig maken. Alhoewel, het vrouwelijk schoon is nou ook weer niet echt karig vertegenwoordigd in dit spel.

Verder barst ook dit tweede deel weer van de licenties en het kan niet anders of Juiced moet een zeer complete game worden, bijna 60 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.

Juiced 2: Hot Import Nights is inmiddels verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Nintendo DS en PlayStation Portable. De PC-versie volgt op 16 november.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Echt een slecht spel zeg! Het tunen is niet zo heel erg leuk en de besturing is onrealistisch. Ik ga liever voor echte simulatie 🙂

 2.   
  Cirdan's avatar

  Had het al van de US store gehaald maar zoals ps3 gek zegt: Juiced 2 is echt slecht. Ik ben totaal met ps3 gek eens;)

 3.   
  Neolite's avatar

  juiced 2 is inderdaad een gigantisch k*tspel

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  doe mij maar Gran Turismo 5