E3: Stranglehold verschijnt op 7 september, volgende maand demo

Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Tijdens de persconferentie van Midway heeft men onthuld dat de game op 7 september zal verschijnen. Daarnaast kunnen we ons opmaken voor veel maffia-geweld, want volgende maand zal er voor alledrie de platformen een demo verschijnen.

Alsof dit nog niet genoeg was, knalde men er ook nog maar eens een vette trailer tegenaan…

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 7 september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  lijkt mij echt een matig spel…

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Ach lekker een beetje asociaal geweldadig een hoop mannetjes neerschieten is ook leuk op z’n tijd 8)

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Egt een spel voor mn broer: bullet-time, matrix moves…(ook voor mij trouwens ๐Ÿ˜› alleen over dat TPS benk nie tevreden, maar goed: jek an nie alles hebben)) “alledrie de platformen” bedoelen ze daar ook de pc mee? ๐Ÿ™„

 4.   
  ChielB's avatar

  GraveDevil schreef, "Egt een spel voor mn broer: bullet-time, matrix moves…(ook voor mij trouwens ๐Ÿ˜› alleen over dat TPS benk nie tevreden, maar goed: jek an nie alles hebben)) “alledrie de platformen” bedoelen ze daar ook de pc mee? ๐Ÿ™„ "

  Als je even snel rekent merk je dat de Xbox 360 en PS3 samen nog geen drie maakt… ๐Ÿ˜‰

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Dit spel lijkt me niet veel aan. Ik hoop ook dat het een pc trailer was, want het zag er niet erg mooi uit.

 6.   
  FableFreak's avatar

  ”Tommy6769″ schreef, "lijkt mij echt een matig spel…"

  matig?? di is een topper inj spe megool ๐Ÿ‘ฟ

 7.   
  GraveDevil's avatar

  ChielB schreef, " Als je even snel rekent merk je dat de Xbox 360 en PS3 samen nog geen drie maakt… ๐Ÿ˜‰ "

  Ach ja, wiskunde is nie mn beste vak ๐Ÿ˜› maar een wii is tog ook een nect gen console? (al ben ik het daar niet helemaal mee eens omdat ze maar met k*tgraphics blijven komen..)