Ontwijk de kogels vol adrenaline met trailers Stranglehold

We hebben nog niet heel veel van de game Stranglehold gezien, maar wat we zagen was goed. Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Vandaag krijgen we weer twee actievolle trailers te zien…

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal in september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  FableFreak's avatar

  hebbehhhh

 2.   
  GraveDevil's avatar

  Ziet er strak, maar egt zonde dat ie niet in FPS is, ik ben anti-TPS. In dit geval kan het ook haast niet anders met die bullet-time enzo, maar tog..

 3.   
  Scuderia's avatar

  Ziet er Crappy uit..Hou niet van die Matrix shit.

 4.   
  triniton's avatar

  wat een Bagger GELUID zeg hoor dat van die m16 wat slecht

 5.   
  patrick123's avatar

  Flink wat geld achterhouden jongens Dit spelletje wordt cool en duur ! 🙂

 6.   
  Tommy6769's avatar

  ik zie gewoon aan de filmpjes dat het schieten niet lekker gaat werken
  -> niets voor mij dus

 7.   
  r_AW's avatar

  Ziet er niet slecht uit, maar niks voor mij.

 8.   
  bubelss's avatar

  totaly max payne alleen dan in een nieuw jasje :S