World of Warcraft liefdesrelatie resulteert in arrestatie

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat het internet een hoop overzeese contacten kan opleveren. Dat dit kan leiden tot vreemde ontmoetingen is ondertussen ook wel bekend, maar het volgende nieuwsbericht spant toch wel de kroon. Een 31-jarige vrouw uit Australië die een liefdesrelatie heeft opgebouwd met een Amerikaanse 17-jarige kerel in World of Warcraft is namelijk gearresteerd voor het ontvoeren van deze jongen.

Volgens de Australische Tamara Broome hebben de ouders van de jongen haar betaald om een overzeese trip naar de Verenigde Staten te financieren zodat de twee vervolgens een huwelijk konden uitdenken. De ouders van de jongen hebben haar vervolgens aan wal ‘in de val gelokt toen’ ze een trein in North Carolina instapte toen ze werd gearresteerd door de plaatselijke politie. Ze claimt bovendien dat de jongen al eerder een poging heeft gedaan om naar Australië gaan en daar te gaan trouwen. Broome werd beschuldigd van poging tot ontvoering.

Momenteel wordt Broome vastgehouden in een gevangenis in North Carolina en heeft een borgsom van $2,35 miljoen. Als ze schuldig wordt bevonden krijgt ze bovendien twee jaar gevangenisstraf. Leuk, zo’n off-line WoW-relatie…

  1.   
    Cirdan's avatar

    OMG 😆 Damn..ziek…

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Wat je zegt.. Ziek, ècht ziek.

  3.   
    Ika Q's avatar

    “Een 31-jarige vrouw uit Australië die een liefdesrelatie heeft opgebouwd met een Amerikaanse 17-jarige kerel in World of Warcraft is namelijk gearresteerd voor het ontvoeren van deze jongen.”

    LOL, WHAHAHAHA, dit is meer gestoord dan ziek 😆 😆

  4.   
    Geniaal's avatar

    Idd erg gestoord 😕

  5.   
    SjaakSnel's avatar

    Hoe gaat er later bij hun tuis aan toe?:P

  6.   
    Uchiha linkz's avatar

    whahaahahah 😀 hoe dom kan je nu gwn zijn tegenwoordig 😛

  7.   
    MauriceV's avatar

    dit is egt super ziek 😮 niet te geloven 🙂

  8.   
    TotalPicnic's avatar

    cool :p

  9.   
    hatred's avatar

    Mensen zijn best raar :p

  10.   
    Game Angel's avatar

    Eng zeg 😮 Opsluiten die handel!

  11.   
    patrick123's avatar

    haha geinig maar het is gewoon tegen woordig ! 😕