Hellgate: London komt wereldwijd weer terug

Nadat ontwikkelaar FlagShip Studios een tijd terug definitief haar deuren sloot was het ook gedaan met de Hellgate: London servers. De game bleef echter wel speelbaar in sommige regio’s. Nu HanbitSoft de volledige rechten heeft van de game, zijn er weer plannen om Hellgate: London weer op de kaart te zetten, wereldwijd zelfs.

Volgens de planning van HanbitSoft worden allereerst de Chinese servers weer online gezet, Taiwan en de rest van Azië volgen daarna. Later pas komen ook de servers van Noord-Amerika en Europa weer op gang.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen.

Lees meer over Hellgate: London in onze review.

Hellgate: London is in 2007 verschenen voor de PC.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    deze game was baas 🙂 leuk dat er weer plannen zijn

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Was wel een aardige titel, maar om nou in je 1tje al die monsters dood te gaan maken werd ook een beetje saai 🙄