Knokken in vuurkerker op gameplaytrailers Zelda: Phantom Hourglass

De nieuwste Zelda-game; The Legend of Zelda: Phantom Hourglass is onlangs al verschenen in Japan en werd daar beloond met een bijna perfecte score door Famitsu. Vandaag twee trailers uit een kerker van de game, de Japanse game-intro én een gameplaytrailer van de eerste minuten van de game.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass is een adventure in klassieke Zelda-stijl. De game heeft de cell-shaded graphics van The Legend of Zelda: The Wind Waker en de top-downview van onder andere A Link to the Past. De Phantom Hourglass is een speciale zandloper waarmee een boze tovenaar allerlei kwade dingen uit wilt halen met de wereld. Taak aan Link om deze tovenaar te verslaan en de Phantom Hourglass terug te veroveren, samen met zijn trouwe zwaard. In de game zul je ook weer de bekende puzzels tegenkomen. Deze dien je op te lossen door op het onderste touchscreen met je stylus dingen te tekenen.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass zal in de loop van dit jaar verschijnen voor de Nintendo DS.

 1.   
  PielePalle's avatar

  Dit spel ga ik zeker halen voor me DS 8)

 2.   
  Darkknight's avatar

  deze geluide halen herineringen van mijn nintendo 64 op the orina of time dat was echt zo’n gaaf spel deze gaak maar halen en dat is 1 ding wat zeker is 😉 😀

 3.   
  Idsipits's avatar

  echt als ik deze muziek erbij hoor en dat muziekje dat je iets hebt ontdekt moet ik ook denken en mijn n64 😆
  jmmr dat ik geen ds ad anders had ik hem zeker gehaald