Nintendo bevestigt releasedatum The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass zal op 19 oktober uitkomen, zo maakte Nintendo vorige maand al bekend tijdens de E3. Deze datum stond op de releaselijsten die het bedrijf destijds uitdeelde, maar toch bleef het daarna behoorlijk stil.

Het gerucht deed even kort de ronde dat de game misschien toch niet de geplande releasedatum zou gaan halen, maar vandaag is tijdens de Leipzig Games Convention nogmaals bevestigd: de nieuwe Legend of Zelda verschijnt op 19 oktober.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass is een adventure in klassieke Zelda-stijl. De game heeft de cell-shaded graphics van The Legend of Zelda: The Wind Waker en de top-down view van onder andere A Link to the Past. De Phantom Hourglass is een speciale zandloper waarmee een boze tovenaar allerlei kwade dingen uit wilt halen met de wereld. Taak aan Link om deze tovenaar te verslaan en de Phantom Hourglass terug te veroveren, samen met zijn trouwe zwaard. In de game zul je ook weer de bekende puzzels tegenkomen. Deze dien je op te lossen door op het onderste touchscreen met je stylus dingen te tekenen.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass zal dus op 19 oktober verschijnen voor de Nintendo DS.

 1.   
  Darkknight's avatar

  deze ga ik zeker halen 😀 8)

 2.   
  0wNzoR's avatar

  juist 😀 old school rocks 😆 😉

 3.   
  Zaentz's avatar

  Damn, jammer dat ie op de DS uitkomt 😛

  Naja, dan speel ik het maar op me broertjes DS 😆

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  deze gaat leuk worden moet ik ook spelen

  want die japanse versie begint me een beetje de strot uit te komen 😕