Tekken 5: Dark Resurrection voor de PS3 krijgt online mode

Namco Bandai Games heeft onlangs bekend gemaakt gemaakt dat de inmiddels downloadbare Tekken 5: Dark Resurrection voor de PlayStation 3 binnenkort een update krijgt, waarmee we ook online er lekker op los kunnen slaan. Dit is voor het eerst dat een Tekken game een multiplayer mode krijgt. De update moet later dit jaar voor $9,99 te downloaden zijn, wat bij ons waarschijnlijk €9,99 wordt.

    “It is beyond words how excited we are to finally be bringing our famous fighting franchise, Tekken, online for the first time,” zei Makoto Iwai, Senior Vice President en COO van Namco Bandai Games America. “Not only is Tekken 5: Dark Resurrection Online a great value, but it now features the largest evolution in the franchise to date.”

Tekken: Dark Resurrection bevat bijna alle modes van de voorgaande delen. Zo kan je er weer lekker op los rammen in de Story Mode waarin je een aantal stages moet zien te halen, om vervolgens de eindbaas neer te slaan en een gameplayfilmpje te unlocken die zijn weerga niet kent. En lekker een snel potje vechten gebeurt uiteraard in een Quick Battle. Maar voor de mensen die in roze nijlpaarden outfits met een boardje gaan staan ‘geen geweld in videoclips’ en dus ook niet in games, kan je met de normaal zo geweldadige karakters ook de ballen aan het rollen brengen in Tekken Bowl. Het opnieuw bekijken van alle unlockte filmpjes en overig beeldmateriaal doe je natuurlijk in de Theater Mode.

Tekken 5: Dark Resurrection ligt al een tijd voor de PSP in de schappen; de PS3 versie is in de PlayStation Store te downloaden.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Geinig , ziet er toch wel tof uit online gaan knokken :D.

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Ja dit wordt zeker mooi.