Pro Evolution Soccer 2008 wél gewoon naar de Nintendo Wii?

Na de aankondiging van Pro Evolution Soccer 7 stromen de eerste geruchten nu alweer binnen. Met de aankondiging werd namelijk met geen woord over een mogelijke Nintendo Wii-versie gerept, maar nu in een interview met de Japanse website GPara Konami opeens ook een Wii-versie noemde, is de geruchtenmolen op gang gekomen.

Of het om een fout gaat of om een verspreking is nog niet helemaal duidelijk, maar hopelijk kunnen we je binnenkort verblijden met een aankondiging van een Wii-versie van Pro Evolution Soccer.


Verder zullen verdedigers meer gaan samenwerken om aanvallende spelers tegen te houden, door bijvoorbeeld ruimtes beter te dichten en het afblokken van aanvallen. Daarnaast zal de passing en balcontrole verbeterd worden, waarbij Konami meldde dat ‘close control’ van de bal ook flink aangepakt wordt. Het dribbelen met de bal en andere subtiele bewegingen zullen eveneens geoptimaliseerd worden. Ten slotte worden de spelhervattingen aangepast, waarbij je straks volledige controle krijgt over het ‘muurtje’ dat je wilt gebruiken en ook offensieve spelhervattingen zullen meer mogelijkheden krijgen.

Niet geheel verrassend zal Konami de game op de Xbox 360 en PlayStation 3 grafisch ook een extra impuls geven, met volledige gezichtsanimaties en nog meer realisme in de beweging van de kleding als spelers over het veld rennen. Een eerste impressie krijgen we alvast van de eerste screens die zijn uitgebracht.

[SCREENSHOTS]

Pro Evolution Soccer 2008 wordt momenteel ontwikkeld voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS en zal ergens in de herfst van dit jaar in Europa uitgebracht worden.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Dat zou gewoon de max zijn.

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    Wii mote om je been en voetballen maar 😀

  3.   
    Rock-in's avatar

    SjaakSnel schreef, "Wii mote om je been en voetballen maar 😀 "

    Wou al zeggen, hoe wil je dat gaan doen ? 😕

  4.   
    Lasso's avatar

    SjaakSnel schreef, "Wii mote om je been en voetballen maar 😀 "

    En als je nou wil koppen?

  5.   
    Neolite's avatar

    Lasso schreef, "

    ”SjaakSnel” schreef, "Wii mote om je been en voetballen maar 😀 "

    En als je nou wil koppen?"

    dan doe je een tweede wiimote om/op je hoofd 😀

  6.   
    Remmie!'s avatar

    ik kan egt niet w8en… miss is t als Charged/?