The Otherworld en Darkness Powers in The Darkness-interview

De duistere game The Darkness gaat hard op weg richting de winkelrekken en we krijgen dan ook steeds meer te zien van deze game. Vandaag nog even een interview met de makers waarin de Otherworld en je speciale Darkness Powers nog even aan bod komen.

The Darkness is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken. In deze game zul je spelen met Jackie Estacado, een huurmoordenaar en lid van een maffiafamilie. Via zijn bloedlijn is hij in het bezit gekomen van een aantal kwade, eeuwenoude krachten. Vanaf het moment dat hij volwassen wordt treden deze in werking en Jackie moet ze onder controle zien te krijgen. Maar als dat eenmaal zover is, dan is hij ook echt niet te stoppen.

Starbreeze Studios heeft onder andere al The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay op hun CV staan en daarom hebben we het idee dat het helemaal goed gaat komen. Daarnaast springt men zeer zorgvuldig met de verhaallijn om. Bij Starbreeze hebben ze namelijk geen stripboeken lukraak overgezet, maar verschillende hoofdstukken in het spel gestopt, die zij geschikt achtten voor een actievolle gameplay.

Een High Definition-versie is ook beschikbaar, en wel hier.

The Darkness zal op 29 juni verschijnen voor de Xbox 360. De Playstation 3-versie volgt iets later op 20 juli.

  1.   
    PielePalle's avatar

    Echt een gruwelijk spel 😀

  2.   
    Darkknight's avatar

    PielePalle schreef, "Echt een gruwelijk spel 😀 "

    zekers wel deze ga ik zeker kopen 😉

  3.   
    PaNNa's avatar

    De graphics vind ik niet zo goed , maar het verhaal ziet er wel tof uit.