Packshot van Haze haast met veel geweld zich het internet op

Uit de releaselijst die Ubisoft onlangs vrijgaf viel op te maken dat Haze op 23 november zou gaan verschijnen voor de PlayStation 3. De PC- en Xbox 360-versie stonden ook genoteerd en wel voor 30 november, maar dit bleek een foutje te zijn. De PlayStation 3-editie is wat langer exclusief en aangezien Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en Devil May Cry 4 allebei pas in 2008 zullen verschijnen blijft Haze over als één van de weinige mogelijke PS3-toppers.

Om te zorgen dat je het spel aan het eind van het jaar niet voorbijloopt hebben we nu het hoesje voor je in de aanbieding, tadaa.

Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af, waar het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!|

Haze zal in het derde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen later.

 1.   
  XGT_Spider's avatar

  nice.
  Maar waarvoor diet die opening bij ze oog we weten tog ook wel dat er een mens achter zit :L

 2.   
  PielePalle's avatar

  Jamaar het heeft ook iets ergs he, dat zn vizier kapot is en hij je zo aanstaart zegmaar 😛

 3.   
  Daodan's avatar

  Dat gebroken vizier heeft met het verhaal te maken, bekijk de trailer maar es.
  Strakke cover iig.

 4.   
  Neolite's avatar

  XGT_Spider schreef, "nice.
  Maar waarvoor diet die opening bij ze oog we weten tog ook wel dat er een mens achter zit :L"

  zie je de kleur van het oog niet dan, dat komt door die nectar en daar willen ze ook wat nadruk op leggen