Eidos onthult onverwacht Hitman Triple Pack

Eidos zal aanstaande vrijdag, 22 juni, een nieuwe Hitman-trilogie op de markt brengen. De bundel, die door het leven zal gaan als het Hitman Triple Pack, bevat de games Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts en de laatste topper uit de serie, Hitman: Blood Money. Er zal niets nieuws te vinden zijn in deze verzameling wat betreft de games, maar wel zal er een speciale Sneak Preview bonus disc van Kane & Lynch: Dead Men toegevoegd worden.

Voor de echte fans van de kale huurmoordenaar zal dit Triple Pack toch een prachtige collectie zijn en met een adviesprijs van 29,99 euro is het tevens een aantrekkelijk aanbod voor nieuwkomers om zich eens met Agent 47 te vermaken.

Over de games die je in het Hitman Triple Pack zult aantreffen:

Hitman 2: Silent Assassin
Hitman 2: Silent Assassin speelt zich een aantal jaren na de gebeurtenissen van Hitman: Codename 47 af. Je hebt je teruggetrokken en tuiniert een beetje in een Siciliaans mannenklooster. Op een dag gaat de “Hitman” naar de priester, die hem toegelaten heeft tot het klooster en biecht hij alles op. Hij mag blijven en leeft rustig verder tot de priester ineens gekidnapt wordt door de Italiaanse Maffia. Vastberaden om zijn vriend te redden draait Hitman de knop weer om en zijn doel lijkt duidelijk: hij moet alles op alles zetten om de ontvoerde priester terug te halen.

Hitman: Contracts
In dit derde avontuur van Agent 47 ben je weer deze mysterieuze huurmoordenaar, maar deze keer gaat het over Agent 47 zelf. Zijn achtergrond en herkomst worden in dit deel uitgediept en de kale huurmoordenaar gaat in Hitman: Contracts om persoonlijke redenen over op actie. Volgens Eidos is dit derde deel een veel donkerder game dan de vorige twee en het zal de meest intense actie opleveren tot nu toe.

Hitman: Blood Money
Agent 47 wordt steeds unieker: om hem heen vallen steeds meer huurmoordenaars van zijn contractbureau, The ICA, dood neer en niet van ouderdom! 47 trekt zich er niets van aan, totdat hij geen contact meer kan krijgen met The ICA. Is hij het volgende doel? Tijdens zijn zoektocht naar de waarheid is het voor agent 47 meer dan ooit van belang om geld te verdienen. Met dat geld kan je jezelf namelijk voorzien van belangrijke upgrades voor je wapens en uitrusting om zo je zoektocht te volbrengen.

 1.   
  P.M.'s avatar

  Toch een beetje vreemd, vind ik. Ik heb alle drie de games gespeeld en Silent Assassin kan absoluut grafisch niet meer mee met de latere delen. Je moet wel heel weinig om graphics geven wil je dat nog gaan spelen. Waarom stoppen ze het eerste deel er niet ook in, als graphics er niet toe doen?

 2.   
  Lasso's avatar

  Misschien te maken met de bestandgrootte?

  Ben wel benieuwd naar het bonusmateriaal vna Kane & Lynch: Dead Men, al zal dit ook wel op internet gaan verschijnen.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Waar is Hitman Code 47? 😳 Je zou toch wel verwachten dat ze de aller eerste hitman ook in die pak stopen 🙄

 4.   
  ChielB's avatar

  Er is al eens een trilogie-pack uitgebracht met deel 1-2-3, dus vandaar dat deel 1 nu er niet bijzit. Dat pack is al voor een tientje te vinden, dus je betaalt nog steeds het meeste voor Blood Money (overigens zeer terecht, wat een vette game nog steeds 8)).

 5.   
  denjaap's avatar

  die koop ik mss hitman vond ik altijd al goed killen in stijl !

 6.   
  LXZ-76's avatar

  Ik heb alle games all, ze zijn vet goed.

 7.   
  Gold_Thunder's avatar

  P.M. schreef, "Toch een beetje vreemd, vind ik. Ik heb alle drie de games gespeeld en Silent Assassin kan absoluut grafisch niet meer mee met de latere delen. Je moet wel heel weinig om graphics geven wil je dat nog gaan spelen. Waarom stoppen ze het eerste deel er niet ook in, als graphics er niet toe doen?

  "

  Je gaat niet naar de graphics kijken bij zo’n vet spel… 😕

 8.   
  Tom's avatar

  ChielB schreef, "Er is al eens een trilogie-pack uitgebracht met deel 1-2-3, dus vandaar dat deel 1 nu er niet bijzit."

  Dat pakketje heb ik nog niet zo lang geleden gekocht. En inderdaad, Codename 47 kan écht niet meer qua graphics. Eigenlijk valt Silent Assasin in dat geval ook uit de mand, aangezien ook deze niets meer te bieden heeft voor de gamer die op graphics valt.

 9.   
  arie de beuker's avatar

  Tharduz schreef, "

  ”ChielB” schreef, "Er is al eens een trilogie-pack uitgebracht met deel 1-2-3, dus vandaar dat deel 1 nu er niet bijzit."

  Dat pakketje heb ik nog niet zo lang geleden gekocht. En inderdaad, Codename 47 kan écht niet meer qua graphics. Eigenlijk valt Silent Assasin in dat geval ook uit de mand, aangezien ook deze niets meer te bieden heeft voor de gamer die op graphics valt.

  "

  Gelukkig ben ik geen graphicshoer 😆