IO Interactive overweegt remaster Hitman: Blood Money

Hitman: Blood Money is volgens veel fans nog steeds het beste deel in de serie. IO Interactive begrijpt dat ook en daarom overweegt het deze game uit 2006 te remasteren.

De studio liet dit weten toen een fan hiernaar vroeg via Twitter. IO Interactive benadrukt dat zijn focus momenteel ligt op Hitman, maar sluit een remaster zeker niet uit:

Yes, we have considered it. Blood Money is a much-loved game & we’d want to do it justice. Focus now is on the current game though.
Zou jij een HD-versie van Hitman: Blood Money willen, of ben je inmiddels remaster-moe? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  madda's avatar

  Ze mogen van mij onderhand wel stoppen met al die remasters.

 2.   
  Rory's avatar

  onderin staat een remake van absolution moet dat niet blood money zijn

 3.   
  Hitman047's avatar

  Een remaster niet, nergens voor nodig. Een remake daarentegen, met de nieuw enigine? Dat zou ik op zich nog wel interresant vinden, maar ik voorlopig zie ik liever nieuwe levels voor Hitman (2016) verschijnen.

 4.   
  Cyart's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Een remaster niet, nergens voor nodig. Een remake daarentegen, met de nieuw enigine? Dat zou ik op zich nog wel interresant vinden, maar ik voorlopig zie ik liever nieuwe levels voor Hitman (2016) verschijnen. "

  de nieuwe levels komen gedurende jaar, dat krijg je met een episodic game (domme keus van IO Interactive)