Soul Calibur IV officieel voor Xbox 360 en PS3 bevestigd

Soul Caliber IV is vandaag via de officiële weg aangekondigd voor de Xbox 360 en PlayStation 3, nadat Soul Calibur Legends eerder door Namco enkel voor de Wii was aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door de oude bekende Project Soul die eerdere games als Soul Blade en Soulcalibur I-III op het palmares heeft staan.

Soul Caliber IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recycleren, maar ook een aantal nieuwe warriors toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Caliber IV een interessante titel voor wie eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soulcalibur IV zal in 2008 op de Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen.

 1.   
  The Illusionist's avatar

  Ben benieuwd, de vorige delen waren erg goed!

 2.   
  Tom's avatar

  Leuk aan het vorige deel was dat de GameCube versie zijn eigen, exclusieve zwaardman kreeg: Link. Het zou me niet verbazen als dit ook weer toegepast wordt op de andere consoles. Voor de PS3 kan ik me Kratos nog voorstellen, maar wat moet er dan exclusief zijn voor de 360? Master Chief? Fenix of misschien wel Kameo?

 3.   
  arie de beuker's avatar

  Hopelijk exclusiefe characters!

 4.   
  touchdown's avatar

  ken het spel eigenlijk niet dus ben benieuwd dus een beetje beeldmateriaal zou wel op zijn plaats zijn(vind ik) 😛

 5.   
  FableFreak's avatar

  ik d8 al waneer komen er nou eens weer beat em ups voor de 360 8)

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  vorige delen waren wel goed 1 van de weinige goeie vechtspellen. alleen de gasten bewegen ze zo langzaam of was dat nu bij tekken 😛

 7.   
  denjaap's avatar

  is het een goed spel ?

 8.   
  WoKingNL's avatar

  aah eindelijk ik had 2 maar 3 heb ik nooit gekocht, 2 was echt een heel goed spel vooral nightmare was altijd leuk om mee te vechten 😀

 9.   
  arie de beuker's avatar

  WoKingNL schreef, "aah eindelijk ik had 2 maar 3 heb ik nooit gekocht, 2 was echt een heel goed spel vooral nightmare was altijd leuk om mee te vechten 😀 "

  Ik ben goed met kilik, je weet wel die gast met die stok