De ditjes en de datjes van The Agency in nieuwe trailer

Sony’s nieuwe MMO The Agency is nog maar pasgeleden aangekondigd en is al aardig bezig zich onder de aandacht te brengen. Vandaag is er een interview vrijgegeven, waarin we worden geïnformeerd over de setting van de game en hoe alles in z’n werking zal gaan.

Als speler kan je kiezen om jezelf bij één van de twee facties aan te sluiten, waardoor de kans groot lijkt dat de game zich vooral zal richten op het Player vs Player aspect. Door je reputatie op te bouwen in de game zal je meer mogelijkheden krijgen om je eigen team van computergestuurde geheim agenten samen te stellen. Daarnaast vertelde Wilson dat “je bent wat je draagt”, waarbij hij verwijst naar de keuzes die je maakt voor een passende outfit. Als je graag stevig de strijd aangaat, dan zal je jezelf anders moeten voorzien van kleding, wapens en gadgets dan wanneer je liever op een stealth manier speelt.

De trailer is hier in HD kwaliteit te bekijken.

The Agency zal in het laatste kwartaal van dit jaar uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

  1.   
    Darkknight's avatar

    lol leukt me een leuke game 😀 jmmr niet voor xbox 360 😮

  2.   
    denjaap's avatar

    Darkknight schreef, "lol leukt me een leuke game 😀 jmmr niet voor xbox 360 😮 "

    ja 😥

  3.   
    Wouter's avatar

    Leuk joh! Leuke game! Actie gecombineerd met ‘humor’ (als je dat zo wilt noemen). Jammergenoeg, wat ze hierboven al zeiden niet voor de 360. Alleen voor de PS3 bezitters is het echt een vette game! 8)

  4.   
    touchdown's avatar

    mij maakt het niks uit of ie nou alleen voor de ps3 was of voor de 360 want dit lijkt me niet zo’n leuke game, ik wil dan wel wat meer zien 🙂

  5.   
    The Illusionist's avatar

    Ziet er wederom goed uit.