Nieuwe trailer Crysis neemt je mee naar het ruimteschip

Als er één game is waarvoor veel PC-gamers hun computer eens flink gaan upgraden, dan is het Crysis wel. Verbluffende graphics en ijzersterke physics maken Crysis tot een revolutionaire game. We hebben de laatste tijd al vele trailers gezien, maar zo nu en dan duiken er ook wat beelden op via de minder officiële routes.

Zo ook vandaag, als we door de mensen van CVG gewezen worden op een filmpje op YouTube. In deze trailer is, zij het nogal donker, wat meer te zien van het ruimteschip waarin je terecht zult komen. Maak kennis met het zero-G level…

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Daarnaast kent Crysis ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis zal in de loop van dit jaar uitgebracht worden voor de PC.

  1.   
    R.andom H.ero's avatar

    Scary stuff maar het ziet er weer retestrak uit, kan niet wachten 😀

  2.   
    ricklolps3's avatar

    hahaha vet maar ik versta er niks van 😆

  3.   
    The Illusionist's avatar

    Zonde gewoon, Crytek moet zich houden bij het ontwikkelen van tropisch-achtige omgevingen. Deze sfeer vloekt gewoon te veel met het regenwoud en de prachtige stranden, het contrast ligt mijlenver uit elkaar.

  4.   
    TheDude's avatar

    Ja, logisch….ze wilden ook gewoon veel contrast maken. Dat tropische is wel het kenmerk van Crytek, niks mis mee….maar ik vind het best dat ze ook eens wat anders in de strijd gooien. Ben aan de andere kant ook wel blij dat het vechten met de aliens en die levels maar een klein deel van de totale game zullen zijn….de echte pracht en praal heb je toch buiten. 🙂

  5.   
    denjaap's avatar

    ”ricklolps3″ schreef, "hahaha vet maar ik versta er niks van 😆 "

    idd

  6.   
    Darkknight's avatar

    Nou hoe meer trailers ik zie des te mooier de game word direct x 10 en crysis worden echt de top! alleen even sparen voor werkgeheugen en een nieuwe video kaart en nog wat dingen 😀 😀

  7.   
    TheDude's avatar

    denjaap schreef, "

    ”ricklolps3″ schreef, "hahaha vet maar ik versta er niks van 😆 "

    idd
    "

    Alsof je je echt druk gaat maken om dat Duitse gebrabbel… 😛

  8.   
    touchdown's avatar

    wazig filmpje maar wel een vette game zeker alleen mijn pc kan dit spel toch niet aan net als mijn ouders 😳 😥 8)

  9.   
    LXZ-76's avatar

    touchdown schreef, "wazig filmpje maar wel een vette game zeker alleen mijn pc kan dit spel toch niet aan net als mijn ouders 😳 😥 8) "

    Bale, maar goed dat ik een nieuwe bouw 😛

  10.   
    Wesseltje1's avatar

    Oh man dit ziet er egt te prachtig uit. Er komen veel shooters aan die ik wil hebben (UT3,GRAW2,ETQW) maar deze ga ik ckr halen.

  11.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Het is juist leuk dat er beetje verandering plaats vind. Met beetje ruimteschepen maakt het spel nog leuker en nog boeiender. Jungle en strant zie je toch genoeg, wat natuurlijk heel erg tof is.