Tomb Raider Anniversary mogelijk naar Xbox 360, wellicht episodisch

PS2, PSP, PC, Wii, allemaal krijgen ze een eigen versie van Lara’s hernieuwde eerste avontuur in Tomb Raider: Anniversary. Van een Xbox 360-versie wordt echter met geen woord gerept, ook al deed het vorige deel, Legend, het goed op deze console.

De ESRB geeft echter een nieuw licht op de zaak: op haar site zijn niet minder dan vijf ratings verschenen. Elke rating is voor een omgeving uit de game. Dit is ongebruikelijk, waardoor geruchten ontstaan, dat de game wellicht episodisch gaat worden en je dus mogelijk per level gaat betalen voor de game. Navraag bij Eidos leverde geen verdere informatie op, maar het bestaan van een Xbox 360-versie werd ook niet direct ontkend.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

Tomb Raider: Anniversary is al uit voor de PC en PS2, een PSP en Wii-versie verschijnen nog.

  1.   
    Ariose's avatar

    Laten ze het gewoon in een box uitgeven… 😡

  2.   
    partyplay2's avatar

    jow mensen er is een nieuwe trailer van fallout 3 kan iemand die hier ook opzetten 🙄