Eidos prikt releasedatum Wii-versie Tomb Raider Anniversary op 7 december

Deel één van Tomb Raider was een groot succes, daarna zwakte de serie ietwat af. Inmiddels is een remake van het eerste deel verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 2 en PlayStation Portable, en is de serie weer helemaal terug. De Wii is in december nog aan de beurt en vandaag heeft Eidos een definitieve releasedatum bekend gemaakt voor deze versie: 7 december.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

Voor meer informatie lees je de PlayStation 2 review.

Tomb Raider: Anniversary is al uit voor de PC, Xbox 360, PS2 en PSP. De Wii-versie verschijnt op 7 december.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Zijn er eigenlijk grote veranderingen, ten opzichte van de andere versies ?

  2.   
    ChielB's avatar

    Niet geheel verrassend zal de game wat aangepast zijn voor de Wii-besturing, voor het betere klim- en klauterwerk. 😉 Maar verder zal de game gewoon gelijk zijn aan de vorige versies.

  3.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ben er zowiezo geen fan van, en voor de wii.. lijkt mij niks