Helse en demonische actie in heftige trailers The Darkness

De strips van The Darkness lopen in Amerika al vele jaren behoorlijk goed, maar zijn in Europa nooit echt doorgedrongen tot het grote publiek. Toch kunnen wij binnenkort ook eens stevig kennismaken met de serie, want dan komt er een monsterlijke game uit van The Darkness op de consoles. Vandaag krijgen we wat meer van de gameplay te zien in twee nieuwe trailers…

The Darkness is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken. In deze game zul je spelen met Jackie Estacado, een huurmoordenaar en lid van een maffiafamilie. Via zijn bloedlijn is hij in het bezit gekomen van een aantal kwade, eeuwenoude krachten. Vanaf het moment dat hij volwassen wordt treden deze in werking en Jackie moet ze onder controle zien te krijgen. Maar als dat eenmaal zover is, dan is hij ook echt niet te stoppen.

Starbreeze Studios heeft onder andere al The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay op hun CV staan en daarom hebben we het idee dat het helemaal goed gaat komen. Daarnaast springt men zeer zorgvuldig met de verhaallijn om. Bij Starbreeze hebben ze namelijk geen stripboeken lukraak overgezet, maar verschillende hoofdstukken in het spel gestopt, die zij geschikt achtten voor een actievolle gameplay.

The Darkness zal op 29 juni verschijnen voor de Xbox 360 en Playstation 3.

  1.   
    pandatomor's avatar

    Stoer man

  2.   
    TheDude's avatar

    Ziet er cool uit, ben benieuwd naar de aangekondigde demo die we deze maand een keer kunnen verwachten… 🙂

  3.   
    PS4owner's avatar

    ziet er echt goed uit kan niet wachten om het te spelen 😉

  4.   
    FableFreak's avatar

    op welke platformen komt ie uit?

  5.   
    touchdown's avatar

    dit is echt een vette titel 8) ik denk toch wel dat ik hem ga halen

    ps. die linker slang heeft bijna niks te doen aan harten uit te vreten enz. maar wel lol dat ze er om vechten 😛