Bekijk de evolutie van Lara Croft in trailer Tomb Raider Anniversary

Nog maar heel even geduld en dan kunnen we aan de slag met de remake van de originele Tomb Raider. Natuurlijk heeft Lara Croft een behoorlijk nieuwe uitstraling gekregen in de loop der jaren en ook haar figuur is voor Tomb Raider Anniversary weer prachtig vormgegeven. Vandaag is er een trailer uitgebracht, waarin we een vergelijking kunnen zien tussen de oude Tomb Raider en de versie die straks nog uitgebracht gaat worden.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

Lees ook onze preview.

Tomb Raider Anniversary zal op 1 juni verschijnen voor de PC en Playstation 2. Een versie voor de PSP en Wii volgt later.

  1.   
    PS4owner's avatar

    een goed spel ziet er mooi uit en dan lara tja wat moet ik daar over zeggen
    ik zeg gewoon niks gewoon het spel spelen en genieten 😛

  2.   
    BKiller's avatar

    Ja…Genieten van Lara…

  3.   
    FableFreak's avatar

    lara lara lara …

  4.   
    Neolite's avatar

    wat een verschil