Peter Jackson hoopt Halo-verfilming weer op te kunnen pakken

En er is weer wat nieuws naar buiten gesijpelt omtrent de Halo-verfilming die al zo lang is aangekondigd. Nadat eerder al bekend werd dat Peter Jackson en Fran Walsh de productie op zich zouden nemen en de film geregisseerd zou gaan worden door Neill Blomkamp, bleek eind vorig jaar dat de film ernstig in de problemen kwam, doordat filmmaatschappijen Twentieth Century Fox en Universal Pictures uit het project stapten, omdat ze er geen brood meer in zagen.

Peter Jackson heeft nu echter verkondigd dat hij verwacht de Halo-film weer nieuw leven in te kunnen blazen tegen het einde van het jaar, wanneer Halo 3 op 26 september in de schappen zal liggen. Rond die tijd is de hele wereld vermoedelijk Halo-gek en zal er weer voldoende geld beschikbaar komen om het project af te maken. Jackson en Walsh hebben zo’n groot vertrouwen in aankomend regisseur Blomkamp dat ze de film alleen af willen maken wanneer hij in het stoeltje zit.

  It’s now been reported that Jackson expects renewed interest from Hollywood studios 20th Century Fox and Universal Pictures once the 360-exclusive launches on September 26.

  Jackson and Fran Walsh would be involved again in a Halo only if Blomkamp is the director. “We wouldn’t want to do it with anybody else. It’ll be Neill’s call.”

 1.   
  Aadb's avatar

  Van alle cutscenes en mission filmpies die al in het spel zitten kom je volgens mij al een aardig eindt maar wie zit er nou te wachten op een Halo verfilming kom op nou blijft lekker bij het maken van games zou ik zeggen. Na de Film King Kong van Peter Jackson heb ik al wel weer genoeg gezien of zoiets nou ook voor halo 3 zou werken vraag ik me nou af, persoonlijk denk ik niet.

 2.   
  taymo's avatar

  Peter Jackson is ne goeie da komt in orde 8)

 3.   
  sparten117's avatar

  Hehe eindelijk wat nieuws over de film ๐Ÿ˜›

 4.   
  PielePalle's avatar

  Alle gamefilms zijn toch prut. Tomb Raider was ook prut. Peter Jackson is prut dat ie dit doet.

 5.   
  Nielskuhhveki's avatar

  peter jackson is een goeie film maker en die maakt van halo een goeie film 8)

 6.   
  arie de beuker's avatar

  PielePalle schreef, "Alle gamefilms zijn toch prut. Tomb Raider was ook prut. Peter Jackson is prut dat ie dit doet."

  je weet maar nooit, maar qua special effects zal het wel goed komen. Check lord of the rings of king kong maar eens

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ben benieuwd of die er wat goeds van hij heb verder wel goeie films gemaakt

 8.   
  Tom's avatar

  arie de beuker schreef, "

  ”PielePalle” schreef, "Alle gamefilms zijn toch prut. Tomb Raider was ook prut. Peter Jackson is prut dat ie dit doet."

  je weet maar nooit, maar qua special effects zal het wel goed komen. Check lord of the rings of king kong maar eens

  "

  Die twee games zijn gebaseerd op boeken, niet games. Dieptepunten in het genre filmgames waren waarschijnlijk Doom en Tomb Raider 2. Zelf vond ik Tomb Raider (deel 1 dus) nog wel gaan, je doet het immers toch allemaal voor Ms. Jolie?
  Ik heb toch wel vertrouwen in een Halo film, met de SFX zit alles zeker wel goed. Het verhaal van Halo is zeker ook filmwaardig en waarschijnlijk ligt de productie in goede handen, de handen van Jackson.

 9.   
  )GN(-Erik's avatar

  PielePalle schreef, "Alle gamefilms zijn toch prut. Tomb Raider was ook prut. Peter Jackson is prut dat ie dit doet."

  Jij bent prut!!! ๐Ÿ‘ฟ LOTR waren drie goeie film, alleen king kong sucks ๐Ÿ˜† De game van king kong was nog wel grappig maar ik vecht liever met dino’s in Tomb Raider Anniversary ๐Ÿ˜†

 10.   
  Neolite's avatar

  hou nou maar op met dat gezeik over gamefilms. Het komt allemaal goed, al helemaal als het in handen van peter jackson ligt.
  die weet er meestal wel een meesterwerkje van te maken.
  ps: king kong was nog niet eens zo heel slecht. het probleem was dat er gewoon te veel van verwacht werd