December car-pack en track te zien in trailer Forza Motorsport 2

Gisteren meldden we je al dat er in de maand december een tweetal packs uit gaan komen voor Forza Motorsport 2 op de Xbox 360. Vandaag is er een trailer verschenen waarin een en ander duidelijk wordt. Op 12 december zal de nieuwe track, genaamd Road America, uitkomen en zul je met elf nieuwe wagens kunnen racen.

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nürburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro.
Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

Forza Motorsport 2 kwam op 8 juni uit, exclusief voor de Xbox 360. Lees ook onze review.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  jammer dat ze de reventón van lamborghini er niet bij hebben gedaan 😥

 2.   
  Bello 2185's avatar

  Ik vind die Ferrari Enzo FXX echt super vet! 😀

 3.   
  Kilerden's avatar

  vet,

  road america zat ook al in FM 1

  Gr, Kilerden

 4.   
  ayhandegamer's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Ik vind die Ferrari Enzo FXX echt super vet! 😀 "

  hoi , de auto heet niet ferrari enzo fxx maar : ferrari fxx 😆

 5.   
  ayhandegamer's avatar

  hoi mensen ,

  is echt vet , deze spel heb ik zelf ook maar zonder die auto , hoe krijg je die auto de in ???

  ik wil ze graag de in maar ik heb geen Xbox live 😥 , kan het ook op een cd .

  Kan iemaat mijn beetje informatie geefen ???