Duivels geweld met bizarre wapens op nieuwe screens Hellgate: London

Uitgever Namco heeft weer wat nieuwe screenshots uitgebracht van Hellgate: London. Deze unieke combinatie tussen RPG en FPS moet één van de meesterwerken worden van ontwikkelaar Flagship Studios. Hoewel de releasedatum van deze game nog vrij onduidelijk is, lijkt het er op dat de game in september zal verschijnen. In elk geval krijgen we vandaag gewoon weer een aantal duivelse screens te verwerken.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie klasses in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

[SCREENSHOTS]

Hellgate: London zal in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PC.

  1.   
    darksouron's avatar

    screens zien er niet echt mooi uit 🙁

  2.   
    Gold_Thunder's avatar

    darksouron schreef, "screens zien er niet echt mooi uit 🙁 "

    Jij vind niks mooi.. Graphics hoer!
    😡 😉

    Het is een MMOFPS/RPG xD ja klinkt raar he? Dus de graphics kunnen haast niet zo mooi zijn als Crysis of Oblivion…

  3.   
    Darkknight's avatar

    hah, lijk me een lachu game 8)

  4.   
    FableFreak's avatar

    mmofps/rdg, dit gaat niks worden. dom idee, en het ziet er idd niet uit. man, die maker meoten gewoon kiezen tussen mmorpg of mmofps, maar neit allebij. en het ziet er erg blij uit, dom spel 👿

  5.   
    Ranzaap's avatar

    Je kan zo veel zeggen.. maar er zijn meer dan 8 miljoen mensen die WoW doen, en deze graphics zien er beter uit als WoW.. Het gaat om de gameplay!! Bij dit soort games!
    Maar ben ik nou echt de enige die enzigzins wat geintresseerd is in deze game??

  6.   
    Neolite's avatar

    dit spel gaat duidelijk voor de gameplay hoewel de grapics niet verkeerd zijn 8)

  7.   
    Tom's avatar

    Ranzaap schreef, "Maar ben ik nou echt de enige die enzigzins wat geintresseerd is in deze game??"

    Nee hoor, dit lijkt mij namelijk ook wel een speelwaardige game. Je ziet vaak genoeg een FPS met RPG invloeden, dus waarom kan dat niet online. Interresant idee, dat het grafisch een beetje tegenvalt is juist een voordeel: dan trekt mijn PC’tje hem nog goed en heb je niet vaak lag online. ^^