Knallende uitlaten en hitsige bolides in nieuwe trailer Forza Motorsport 2

Forza Motorsport 2 probeert ons de laatste tijd met diverse super realistische beelden ervan te overtuigen dat het Gran Turismo HD de baas is. Zo ook vandaag doet de game weer zijn uiterste best ons een natte slabbe te bezorgen met een nieuwe trailer, waarin BMW en Mercedes met elkaar de strijd aan gaan.

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de NΓΌrburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro. Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

Forza Motorsport 2 zal vanaf 8 juni in de winkels liggen voor de Xbox 360.

 1.   
  ricklolps3's avatar

  mooi πŸ™‚ maar jammer dat ie niet voor de ps3 komt πŸ™

 2.   
  Aadb's avatar

  Nog maals een teken dat PS3 toch niet alles is de beste titels blijven voorlopig nog wel even voor Xbox 360, en de echte fans van forza zouden dan ook niets liever willen dan het op een xbox te spelen, de Rumble controller, goede besturing etc geeft het net even meer. πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† en nogmaals een PS3 blijft achtelijk duur.

 3.   
  JPO's avatar

  Waarom heb je dan in hemels naam zo n ding gekocht?????????
  Argh stomme ding is ***** duur en er zitten nog niet echt games bij waarvan ik zeg DIE WIL IK HEBBEN!
  zoals de 360 dat wel heeft -> Forza Halo GTA <- (ok ze zijn er nog niet MAAR ZE KOMEN πŸ˜€ πŸ˜€ Maja laten we de hevige strijd maar ff rusten, want er wordt al genoeg gezeken over ps3 vs xbox360 Ik hou het iig bij een 360 omdat de line up toch ffies beter is, en vooral omdat ik de voorgaande delen van deze spellen op de oude xbox al heel goed vond.

 4.   
  arie de beuker's avatar

  Deel 1 voor de xbox was wel vet πŸ˜›