Verover Brittannië in nieuwe gameplaytrailer Medieval II: Kingdoms

Als er een game was die in 2006 werd toegejuicht door ieder die niet vies was van een historische RTS, dan was het Medieval II: Total War wel. Na het succes van deze game kon een uitbreiding natuurlijk niet uitblijven en deze is onlangs dan ook aangekondigd onder de naam Medieval II: Total War Kingdoms. Ter promotie van deze game lanceren Creative Assembly en SEGA een aantal trailers, vier om precies te zijn. In elk van deze trailer zal een campaign centraal staan, en in deze eerste aflevering gaat het om Brittannia.

Medieval II: Total War Kingdoms voegt vier campagnes toe aan het origineel, waaronder een Amerikaanse campaign. In deze campaign zal je met Hernán Cortés de Nieuwe Wereld kunnen veroveren wat garant staat voor heel wat bloederige gevechten tussen de plaatselijke Azteken en Amerikanen. De andere drie campaigns die Groot-Britannië, Noord-Europa en het Heilige Land vertegenwoordigen, gaan een stuk gedetailleerder op de geschiedenis in. Met dertien nieuwe facties en 150 nieuwe eenheden is er weer genoeg bloed te vergieten en dat zal dit keer ook volop mogelijk zijn in de multiplayer modus die met zes nieuwe scenaries uit de doeken komt. Ook zullen er twintig nieuwe Custom Battle maps hun intrede doen die volledig te spelen zijn in de gloednieuwe Hotseat multiplayer modus.

De High Definition-versie (108MB) is ook beschikbaar, deze bekijk je href=”http://www.gametrailers.com/player.php?id=19524&type=wmv&pl=game” target=”_blank”>hier.

Medieval II: Total War Kingdoms zal in de herfst van dit jaar verschijnen.

  1.   
    Sandrus Castus's avatar

    Jullie link voor de HD-trainer werkt niet. Toffe trailer!

  2.   
    Neolite's avatar

    deze moeten we ook maar ff halen

  3.   
    Dilliemaster's avatar

    ja, ik heb daar geen goede videokaart voor…….

  4.   
    Syappie's avatar

    oooh crap…. Ik ga deze echt wel halen…. k begin gelijk met de schotten:P daarmee heb ik de gewone medieval II : total war uitgespeeld:P Schotten in amerike met een kilt aan:P