Downloadable content voor NBA Street: Homecourt dunkt zich naar Xbox Live

NBA Street: Homecourt is inmiddels al een tijdje uit en de game is zeker een succes te noemen, vooral online. Electronic Arts heeft dat ook gezien en gooit nu een downloadable content-pack op de Xbox Live Marketplace. Deze is gedeeltelijk gratis en gedeeltelijk betaald. De vernieuwde versie van Cloverdale, Carmelo Anthony’s homecourt (zou hij daar hebben ook hebben geoefend voor die vuistslag voor Collins’ harses?), is geheel gratis, maar voor het Legends Pack en het Perkins Park, in LeBron James’ thuishaven Akron, Ohio, zul je moeten betalen. Het Legends Pack bevat nieuwe kledingstukken, waaronder kleren van Nike’s Air Jordan kledinglijn, en enkele straatlegendes zoals we die herinneren uit V2 maken hun comeback. Hieronder vallen Stretch, Bonafide, Biggie Littles, Takashi, Osmosis & Drake, je kent ze nog wel.

NBA Street Homecourt moet deze streetball-serie naar een hoger niveau tillen. De game neemt al je favoriete NBA-spelers mee naar de pleintjes in allerlei delen van de States en laat ze spelen met de zwaartekracht door geweldig hoge dunks, enkelbrekende trucjes en vele spectaculaire dingen. Zo zal de GameBreaker weer terug zijn, om voor een superhoge combinatiedunk tussen verschillende spelers te zorgen.
Ook is er weer een carrieremodus aanwezig die je je eigen basketballer laat maken en met hem de Verenigde Staten over reist om daar langzaam aan de koning van de streetball te worden. De gameplay is makkelijk op te pakken, maar moeilijk om te beheersen en verwacht snelle 3-tegen-3 actie. Daarnaast is deze game ook online te spelen op de Xbox 360 of PlayStation 3.

NBA Street Homecourt is reeds verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Meer NBA 2K6

12/4/2006NBA 2K6 0
  1.   
    Mrn.'s avatar

    Mooi voor die mensen die die game hebben 😉 .