Eindelijk officiële releasedatum Tomb Raider Anniversary

Hoewel Eidos richting ons eerst had toegezegd dat Tomb Raider Anniversary op 25 mei zou uitkomen, heeft Eidos inmiddels een persbericht verstuurd dat de Europese releasedatum een week later is. Op 1 juni komt de PC en PlayStation 2-versie van Tomb Raider Anniversary uit. De PSP datum is nog niet bekend, maar zou niet veel later moeten verschijnen.

De data die later nog werden genoemd (meestal wat verder in juni), zijn hiermee ontkracht. Ook mogen we weer genieten van een tweetal nieuwe trailers.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

De PC en Playstation 2 versie verschijnt dus op 1 juni. Op de datum van de PSP moeten we nog even wachten.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dat word dus weer lekker een paar uurtjes tombes en grotten ontdekken 🙂

  2.   
    ChielB's avatar

    Inderdaad, een mooi zoethoudertje tot het vervolg op Legend er is. 8)

  3.   
    darksouron's avatar

    mooi maar komt hij ook uit voor de pc??

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    darksouron schreef, "mooi maar komt hij ook uit voor de pc?? "

    Sommige mensen zetten echt idioot domme posts op deze site, dus daarom geef ik hier nu duidelijk een antwoord op. LEES DE TEKST HIERBOVEN #$@$@#!!!!!! 👿 😆