Ubisoft onthult nieuwe Tom Clancy-game: EndWar

Ubisoft heeft vandaag een nieuwe game onthuld die zich mag opmaken voor een plaats bij de imposante reeks van Tom Clancy-games. Het nieuwe project heet voluit Tom Clancy’s EndWar. Onder leiding van strategie-veteraan Michael de Plater wordt EndWar ontwikkeld door het geprezen team van Ubisoft Shanghai, dat eerder al verantwoordelijk was voor overige Tom Clancy-games als Rainbow Six, Splinter Cell en Ghost Recon.

Tom Clancy’s EndWar speelt zich af tijdens een fictieve Derde Wereldoorlog, waarbij er nieuwe AI, graphics, physics en animaties worden gebruikt die niet mogelijk waren voor de launch van de next-generation hardware. De game wordt helemaal opnieuw opgebouwd en zal geen samenraapsel zijn van andere games, waarbij het genre van Tom Clancy’s EndWar te vinden is bij de strategische oorlogsgames. Meer over het verhaal van deze game is te vinden op een eerder onthulde vreemde website. Als je op deze site het wachtwoord s9p1z6 invoert, dan zal een voice-over je meer vertellen over de storyline.

Serge Hascoรซt, chief creative officer bij Ubisoft, lichtte de onthulling van EndWar nader toe:

    “Our development teams are invigorated to be creating the first 100 percent next-generation Tom Clancy brand. Our success with Tom Clancy franchises is unparalleled in the next-generation and Tom Clancy’s EndWar will be a marvelous addition to the already critically acclaimed library of games. A strategy game like no other, EndWar will allow gamers to lead their own armies against hundreds of others online in real global locations on the massive battlefields of World War III.”

Tom Clancy’s EndWar staat gepland voor een release in het fiscale jaar 2007/2008, wat wil zeggen dat we de game uiterlijk maart volgend jaar kunnen verwachten. De game zal voor de Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen.

  1.   
    bart013's avatar

    Ik ben benieuwd, klinkt iig erg vet ๐Ÿ˜†

  2.   
    D@xter's avatar

    Ik ben ook erg benieuwd, hopelijk komt tie ook de pc ๐Ÿ™‚

  3.   
    N360Gamer's avatar

    Tom Clancy games zijn altijd erg rlx,, dus dat zal deze waarschijnlijk ook wel worden 8)

  4.   
    Wouter's avatar

    Vet, een nieuwe Tom Clancy-game. Ik hoop dat ie net zo goed word als de rest. ๐Ÿ˜€

  5.   
    Cirdan's avatar

    ow nee ๐Ÿ˜ฎ een jumpstyl freak boven me ๐Ÿ˜† mare ik heb Tom Clancy reeks altijd wel leuk gevonden dus ik hoop dat dit ook vet wordt 8)

  6.   
    Remmie!'s avatar

    ik hoop t ook maar ik denk dat t 360/PS3 word ๐Ÿ™

  7.   
    R.andom H.ero's avatar

    !Remmie! schreef, "ik hoop t ook maar ik denk dat t 360/PS3 word ๐Ÿ™ "

    *Lees de laatste regel..

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    Zooooooooo WEER een nieuwe Tom Clancy game!!! Hoeveel zijn er nu wel niet ๐Ÿ˜› Ik denk wel een stuk of 15 verschillende games haha!!! EN ZE WORDEN STEEDS BETER!!! Dus deze game zal ook wel weer te spelen zijn.!!! ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ณ Ik hoop dat dit nu eens een gaafe 3rd Person shooter voor de pc word (zoiets als GRAW 2 voor de XBOX), want die zijn er bijna niet, en dat vind ik wel wat jammer haha. (Splinter Cell en Tomb Raider en de nieuwe Lost Planet niet meetellen ๐Ÿ˜† )!!!!

  9.   
    Hydra's avatar

    Ik ben benieuwd wat de soort gameplay is.

  10.   
    Rock-in's avatar

    Alternatief Splinter Cell ? Ben benieuwd wat ze bedacht hebben.

  11.   
    Remmie!'s avatar

    )GN(-Erik schreef, "Zooooooooo WEER een nieuwe Tom Clancy game!!! Hoeveel zijn er nu wel niet ๐Ÿ˜› Ik denk wel een stuk of 15 verschillende games haha!!! EN ZE WORDEN STEEDS BETER!!! Dus deze game zal ook wel weer te spelen zijn.!!! ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ณ Ik hoop dat dit nu eens een gaafe 3rd Person shooter voor de pc word (zoiets als GRAW 2 voor de XBOX), want die zijn er bijna niet, en dat vind ik wel wat jammer haha. (Splinter Cell en Tomb Raider en de nieuwe Lost Planet niet meetellen ๐Ÿ˜† )!!!!"

    hij komt nie op PC dus jmmr ๐Ÿ˜‰