Vervolg op Tom Clancy’s EndWar in ontwikkeling

Tom Clancy’s EndWar deed het heel behoorlijk, want de game is tot dusver ruim 1,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Voor liefhebbers van strategische actiegames is er dan ook goed nieuws, want Michael de Plater, creative director bij Ubisoft, heeft onthuld dat Ubisoft Shanghai druk bezig is met een vervolg op Tom Clancy’s EndWar.

Dit tweede deel zal meer nadruk leggen op de verhaallijn van de singleplayer en diepgang van de gameplay, twee punten uit de eerste game waar veel fans toch wel kritiek op hadden. Meer details werden niet onthuld door de Plater.

Tom Clancy’s EndWar speelt zich af in tijdens de Derde Wereldoorlog, waarbij er nieuwe AI, graphics, physics en animaties worden gebruikt die niet mogelijk waren voor de launch van de next-generation hardware. De game wordt helemaal opnieuw opgebouwd en zal geen samenraapsel zijn van andere games, waarbij het genre van Tom Clancy’s EndWar te vinden is bij de strategische oorlogsgames. De game legt een grote nadruk op actie boven het managen van resources en daarnaast kan je het spel volledig met je stem besturen.

Lees voor meer informatie over Tom Clancy’s EndWar ook eens onze Xbox 360-review en PC-review!

Tom Clancy’s EndWar is verschenen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS en PlayStation Portable.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Von deze game niet echt goed dus denk niet dat deze wat voor mij word.

  2.   
    nickykolkie's avatar

    jee ^^