Harry Potter en de Orde van de Feniks tovert lekker door op nieuwe screens

Deze zomer zal alweer de vijfde bioscoopfilm van Harry Potter uitkomen, getiteld Harry Potter en de Orde van de Feniks. Natuurlijk mag een bijpassende game niet ontbreken en zodoende is Electronic Arts hard aan het werk met de nieuwste Harry Potter-game, die de vijfde uit de reeks wordt. Tevens zal dit het eerste deel zijn dat op de next-gen consoles uitkomt. Vandaag hebben we vijf nieuwe screenshots van de game op de PSP en vier beelden van de Nintendo DS-versie.

Harry Potter en de Orde van de Feniks zal in grote lijnen het verhaal van de film gaan volgen. Harry Potter begint aan zijn vijfde jaar op Zweinstein, maar er heerst een grimmige sfeer. Niemand gelooft dat hij daadwerkelijk in gevecht is geweest met Voldemort en als Harry dan ook nog eens tegen zijn zin in bij een speciale orde terecht komt, barst een groot, nieuw avontuur weer los. Naast Harry Potter zelf zul je ook als Professor Perkamentus en Sirius Zwarts kunnen gaan spelen.

Harry Potter en de Orde van de Feniks staat gepland voor aankomende juli en zal voor de PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, GBA en PSP verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren