Horrorgame Obscure II naar de PC, PS2 en Wii

Playlogic Entertainment heeft gemeld dat het Franse ontwikkelteam Hydravision aan een survival horrorgame bezig is. De game is de opvolger van Obscure en gaat door het leven onder de ietwat onoriginele naam Obscure II. Het spel zal op de PC, PlayStation 2 en de Wii verschijnen.

Obscure II pikt twee jaar na het origineel de rode draad weer op, nadat de overlevenden uit de eerste telg weer een rustig, zorgeloos leventje willen leiden. Na de ontdekking van uiterst vreemde plant op een school campus, krijgen de leerlingen te kampen met nare verschijnselen die zich vertalen naar een bittere overlevingsstrijd. Spelers kunnen kiezen uit een eigen karakter en een zogenaamde AI sidekick die gaandeweg aan je zijde zal strijden. In totaal zijn er zes verschillende karakters die hun eigen unieke gaven hebben. Tevens bevat de game een coöperatieve modus waarmee je met een vriend de overvloedrijke zombies tot gehakt kunt herleiden.

[SCREENSHOTS]

De PC- en PS2-versie verschijnen het derde kwartaal dit jaar, gevolg door de Wii-editie die het vierde kwartaal te bewonderen zal zijn.

  1.   
    WW's avatar

    Woei! Een horrorgame met zombies! Zeer zeker orgineel. 😕 😆

    En bij die eerste screen, wie is nu de zombie, die vetkwab onderin beeld of dat meisje..? 😕

  2.   
    Remmie!'s avatar

    1 zoog

  3.   
    Dilliemaster's avatar

    lijkt me wel ruig 😀

  4.   
    N360Gamer's avatar

    II hopelijk niet 🙄