Obscure II in ontwikkeling voor de PSP

Playlogic Entertainment heeft gemeld dat het Franse ontwikkelteam Hydravision werkt aan een PlayStation Portable-versie van de survival horrorgame Obscure II. De game verscheen eerder al voor de PC, Wii en PlayStation 2 en zal in het tweede kwartaal van dit jaar voor de PSP uitgebracht worden. Daarbij wordt de besturing geoptimaliseerd voor de PSP en zal men het menu opnieuw ontwerpen en toegankelijker maken.

Obscure II pikt twee jaar na het origineel de rode draad weer op, nadat de overlevenden uit de eerste telg weer een rustig, zorgeloos leventje willen leiden. Na de ontdekking van uiterst vreemde plant op een school campus, krijgen de leerlingen te kampen met nare verschijnselen die zich vertalen naar een bittere overlevingsstrijd. Spelers kunnen kiezen uit een eigen karakter en een zogenaamde AI sidekick die gaandeweg aan je zijde zal strijden. In totaal zijn er zes verschillende karakters die hun eigen unieke gaven hebben. Tevens bevat de game een coöperatieve modus waarmee je met een vriend de overvloedrijke zombies tot gehakt kunt herleiden.

Lees voor meer informatie over Obscure II ook eens onze review!

Obscure II is verschenen voor de PC, PlayStation 2 en Nintendo Wii. Een PSP-versie volgt in het tweede kwartaal van dit jaar.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  ik ga het steeds vervelender vinden dat ik me psp verkoop 🙁

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Altijd leuk wat horror-actie. Met LBP, Motorstorm, Rock Band Unplugged en Assassin’s Creed wordt het een mooi PSP jaar. 🙂

 3.   
  meller14's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Altijd leuk wat horror-actie. Met LBP, Motorstorm, Rock Band Unplugged en Assassin’s Creed wordt het een mooi PSP jaar. 🙂 "

  ja inderdaad worden vast toppers, en heeft misschien ook iets te maken met psp 2?
  dat ze de psp nog iets aantrekkelijker maken 😉