It`s Tequila time op knallende screenshots Stranglehold

We hebben nog niet veel van de game Stranglehold gezien, maar wat we zagen was goed. De game maakte vorig jaar al grote indruk met een presentatie op de Leipzig Games Convention die hier te bewonderen is. Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-generation consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Vandaag zijn er na lange tijd weer enkele nieuwe screenshots uitgebracht.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

[SCREENSHOTS]

Strangehold zal in de loop van 2007 uitkomen op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  ricklolps3's avatar

  dit lijk mij een goed spel te worden 8)

 2.   
  Tom's avatar

  De trailers lieten mij denken aan de The Matrix spellen, denk aan Slowmotion fighting en gave trucs uithalen, maar dan beter.

 3.   
  ChielB's avatar

  Een beetje officieus zou je dit wellicht eerder als een opvolger van de Max Payne-serie kunnen zien (ook gezien de bullet-time).