Gears of War content gaat een prijskaartje krijgen?

Geldwolven die van elke gamer een cent proberen los te peuteren zijn langzamerhand een bedreiging voor de arme gamer gaan worden. Denk bijvoorbeeld maar aan de maandelijkse kosten die we voor menig online RPG moeten ophoesten, of de vele plugins en downloadbaar content waarvoor we onze spaarvarkers moeten omkeren. Blijkbaar kan Epic Games zich goed plaatsten in de gevoelens van de gemiddelde gamer en heeft zo al een aantal maps van Gears of War uit liefdadigheid vrijgegeven en ook de gratis Annex-mode staat op het programma.

Hier lijkt echter een eind te komen, aangezien Microsoft graag geld wilt zien voor het downloadbaar content van Gears of War dat in de toekomst zal worden vrijgegeven. In een recente podcast van 1UP zei Shawn Elliot, een hoogstaande editor, van Epic Games het volgende:

    “We already released two (maps) and we have four more maps that we’ve built. We’ve been wanting to give them but actually Microsoft has been pushing back on us. They’re trying to build this business model around selling additional content for games and that’s a valid idea, but we would definitely like to release more stuff for free, and we haven’t been able to do so yet.”

  1.   
    Dilliemaster's avatar

    ach mij maakt het niks uit ik ga het spel tog nie kope dus……

  2.   
    Tom's avatar

    Ik vond de gratis twee maps al erg liefdadig, maar het zou natuurlijk geweldig zijn als de rest ook gewoon zonder gled te downloaden valt. Ach, we zien wel.

  3.   
    Gold_Thunder's avatar

    Microsoft begint net als EA te denken: ” GELD GELD GELD”

  4.   
    d@nny's avatar

    Uhmm, dat doet onze vriend bill gates al veel, en veel langer dan EA… ๐Ÿ˜•

  5.   
    Cirdan's avatar

    lol eerst die cd’s dat kapot gaat door de Xbox360 dat je terug kan brengen maar toch tegen een aanbetaling en nu dit:P gaat lekker

  6.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Jackson*

    Microsoft is zielig bezig, ze proberen hun hachje te redden door de Elite versie op de markt te brengen waardoor ik me nu diep genaaid voel, want ik heb een premium versie, dan moet je ook nog eens betalen $ 15.00 voor de krassen op de dvd’s. En nu dan geld vragen voor maps die Epic gratis zou weg geven, wat is dit voor bullshit ๐Ÿ™„ comon Microsoft

  7.   
    B4d33nD's avatar

    Vergeet niet dat online gamen ook nog eens 60 euro per jaar kost. Als je zou moeten betalen voor deze content, zou dat zwaar genaaid zijn.

  8.   
    Narcist's avatar

    Ik wist eigenlijk niet dat MS dat MOCHT doen. MS levert een product dat een ander product kan beschadigen. MS heeft hier zelf niks over gezegd (in de handleiding of w/e). Een slachtoffer hiervan zou gewoon naar MS kunnen stappen en een nieuw exemplaar eisen.

    Of zit ik er nu erg naast?

  9.   
    Dilliemaster's avatar

    ja natuurlijk gaat die een prijskaartje krijgen…. ๐Ÿ˜•
    jullie weten tog hoe inhalig MICROSOFT is

  10.   
    Neolite's avatar

    tja maar dat is microsoft ๐Ÿ‘ฟ en bovendien de service van xbox live is beter dan die van de ps3 ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† en ja dan kan het geld gaan kosten ja ๐Ÿ™‚