Company of Heroes: Opposing Fronts officieel aangekondigd

Het ongekende succes van het RTS-genre lijkt nog lang niet ten einde te komen met de onlangs uitgegeven toppers als Supreme Commander, Command & Conquer 3: Tiberium Wars en Company of Heroes. De uitgever van deze laatste game, THQ, wist vandaag te melden dat we binnenkort een uitbreiding van Company of Heroes kunnen verwachten die de naam Opposing Fronts draagt. RTS-fanaten kunnen aanstaande herfst al deze uitbreiding in ontvangst nemen.

Met grafische updates van de Essence Engine en aangepaste settings voor DX10, heeft Company of Heroes: Opposing Fronts meer te bieden dan een uitgebreide gameplay. Deze is overigens ook niet mis, met twee volledige campaigns waar je als de British 2nd Army of de German Panzer Elite Caen en Market Garden (on)veilig kan maken. Voeg hierbij nieuwe multiplayer modes, verbetere AI en weereffecten die impact hebben op een verdere strijdverloop en liefhebbers van het betere RTS-werk kunnen alvast in de handen wrijven.

Company of Heroes: Opposing Fronts verschijnt aanstaande herfst.

  1.   
    meatball's avatar

    heb er al zin in:D:D:D

  2.   
    Diede's avatar

    Ik speel ‘m nog steeds erg vaak, samen met Oblivion de beste game sinds tijden.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Goed nieuws deel 1 was erg goed het beste element van company of heroes is dat je echt alles maar dan ook alles aan gort en puin kan schieten en kan slopen erg goeie AI deel 2 word dan nog beter 😀

  4.   
    Nirusu's avatar

    Ik heb ook heel erg genoten van CoH. Zal deze zeker eens uitproberen.

  5.   
    Cirdan's avatar

    vet:D