Wees zeker van de overwinning in nieuwe trailer Hour of Victory

Eerder dit jaar kondigde Midway de oorlogsgame Hour of Victory aan, waarmee de ontwikkelaar zich toch wel op glad ijs begeeft. Het genre is al dusdanig uitgemolken dat het erg lastig is om nog een verfrissende game te maken. Toch wagen ze bij Midway graag een gokje en Hour of Victory moet met verschillende hoofdpersonages een unieke game worden. Vandaag is er een nieuwe trailer uitgebracht van deze game.

Hour of Victory waagt zich ook maar eens in de bittere concurrentiestrijd tussen de massale WOII-shooters die er op deze planeet rondlopen. Een grafische voorsprong op veroudere shooters heeft Hour of Victory al, aangezien het optimaal gebruik zal maken Unreal Engine 3. Drie personages zullen je staan op te wachten om de strijd in te trekken die hun eigen specialiteiten hebben. Wanneer je iemand bent die het liefst door massa’s vijanden heen huppelt terwijl je trigger-finger overuren draait, dan kun je het beste voor Ross gaan. Blackbull kan met een fijn uitgeruste sniper ook een flink zooitje vijanden omleggen, terwijl Taggert de trukendoos van Sam Fisher heeft geleend. Voor ieder wat wils dus.

De trailer in HD-kwaliteit is hier te downloaden.

Hour of Victory zal eind juni verschijnen voor de Xbox 360.

  1.   
    Tom's avatar

    Origineel is het niet, de straatjes lijken verdacht veel op die van CoD2. Hoewel het grafisch best mooi in elkaar steekt en ik wel zin heb in cruisen in een tank, lijkt het me geen topper.

  2.   
    ChielB's avatar

    Inderdaad. Misschien tegen een zacht prijsje nog wel eens leuk om te proberen wellicht.

  3.   
    Tom's avatar

    Voor een budget prijs haal ik hem misschien wel uit de schappen, voor de volle klap? Nope.
    Hopelijk wordt dit ook direct als een budgetgame uitgebracht, maar dat lijkt me sterk.

  4.   
    Tha Destiny's avatar

    Downloaden? ๐Ÿ˜›

  5.   
    Nirusu's avatar

    Downloaden @ 360?

  6.   
    R.andom H.ero's avatar

    Dacht ff dat ik naar CoD3 zat te kijken ๐Ÿ˜› Maargoed, ik heb nu zoveel WOII gezien dat ik er meer van weet dan me opa dus deze laat ik liggen en ik wacht Airborne af.

  7.   
    Cirdan's avatar

    haha:P inderdaad:p ze kunnen beter een soort van CoD2 maken maar dan speelt het af in de middeleeuwen:P dan kun je sniperen met een boog en voor korte gevechten gebruik je geen thompson maar een zwaard:P

  8.   
    104069's avatar

    Ik ben bang dat dit niet de topper van de maand wordt. Ik schat dat bijna iedereen net zoals the outfit een 7 geeft of 7,5 ๐Ÿ™„ . tog zien de gfx wel erg mooi uit ๐Ÿ˜›